Zanima me, kako najlepse ocistiti oknska stekla.Darja
Darja Jensterle
Zanima me, kako najlepse ocistiti oknska stekla.Darja
Darja Jensterle
17. feb 2005 22:47
Tekočina za okna +časopisni papir. LP cervus
18. feb 2005 10:43
STELEX IN MEHKA KRPA Maja
18. feb 2005 14:33
Jaz jih ravno zdaj počistila! JUHU! namočim krpo v vodo z dodatkom FROSCHA(univerzalno čistilo z dodatkom pomaranč) steklo zbrišem našpricam s steleksom in zbrišem do suhega s papirnatii brisačami! p.s. imam občutek, če čistiš samo s čistilom za okne ostanejo lise!
19. feb 2005 13:41
Ne vem kako jih najlepše očistiš, vem pa kako jih najlažje -gledam kako jih čisti moj mož. ( se pač boji da padem dol - pojasnilo - nekaj šip imam re zelo nedostopnih.......) Lumpica
19. feb 2005 13:47
Zdaj pa resno. Čistim jih z mešanico vode, varekine in kančka tekočega detergenta za ročno pomivanje posode. Zbrišem pa z navadno plenico. Zgoraj omenjena mešanica se je uporabljala ( lahko pa še ???!!!) v laboratoriju za čiščenje objektnih stekelc Lumpica
19. feb 2005 15:53
Lumpica, kako pogosto uporabljaš varekino? Jaz jo uporabljam za kopalnico, ampak imam ta smrad še nekaj časa v nosu in ustih! Verjetno ni ne vem kako zdravo in okolju prijazno, je pa res da je čisto!
20. feb 2005 23:04
Jaz pa lavorju s toplo vodo dodam malo univerzalnega čistila za kopalnico, umazanijo s šip sperem z namočeno bombažno krpo, potem pa kar z gumijasto "metlico" (tisto kot za čiščenje avtomobilskih šip) osušim šipo. Začnem na vrhu šipe, po vsakem (vodoravnem) zamahu metlico obrišem ob suho krpo in nadaljujem. Doslej najhitrejši preizkušen način , ne pušča lis, pa še poceni je, ker ne rabim nobenih posebnih čistil za šipe ali čudežnih krpic. Lp Tjas
21. feb 2005 9:45
čistilo Stelex + posebna gumijasta ročka, ki jo uporabljajo profesionalni čistilci (podobna kot za avtmobilska stekla samo večja) + papirnate brisačke = tudi sam sem čistil - hitro, enostavno ampak rezultat je odličen!!! LP Bojan Bojan Z.
21. feb 2005 13:43
No, če ni moje Milice, potem tudi jaz čistim podobno kot tjas in bojanz. Na stekleno površino razpršim precej čistila, potem pa gre z gumijasto ročko kot tistim spretnežem na bencinskih črpalkah na naših vetrobranskih steklih. Če je kje kakšna pikica, uporabim čisto, suho platneno krpo. Ker imam kar velike površine (dva krat tri metre panoramske stene, nobenega okna krajšega od dveh metrov in pol in visokega vsaj meter), potem je jasno, zakaj sem si omislila gumijasto ročko namesto časopisnega papirja. Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Tajska rdeča curry pasta