9. feb 2005 16:54
Migla, te razumem, da rada sama na roke pečeš kruh, ampak naj te potolažim, tega ti noben apart ne bo vzel!

9. feb 2005 16:54
Migla, te razumem, da rada sama na roke pečeš kruh, ampak naj te potolažim, tega ti noben apart ne bo vzel!
10. feb 2005 7:36
VERI , med tvojimi vrsticami je dosti pozitivne energije in glede na to bi se kar povabila k tebi na kruh ,ker ga tudi sama pečem in bi imele kaj "nakladadati",ampak tu so kilometri, sicer pa lep zimski pozdrav iz Prekmurja pri 24 pod ničlo . Marta
10. feb 2005 10:21
prekmurka, vedno dobrodošla, mogoče boš pa imela kake opravke v Lj. in se lahko spotoma ustaviš:) Mate pa mraz - brrrr! Tako da me trenutno še ne vleče tja, če je res tako hudo! Spomladi bova pa gotovo kaj kolesarila tam okoli (sem dala ultimat, da hočem nakam, kjer ni klancev, se ne razumemo najbolje, če sem na naloženem biciklu... fant je itak po naravi tok močen, da mu ni nič problem, ampak kaj češ, včasih se splača met defekten x kromosom:) - y je x, ki mu manjka en konec, če še katera ni vedela, ma zdaj dokaz, da so moški pomankljive ženske - genetsko gledano, seveda
10. feb 2005 11:05
V Ljubljani sem parkrat na leto ,pravzaprav v KRTINI -proti Moravčam , v Novih Jaršah imam pa nečakinjo .Če boš poleti kaj kolesarila po Prekmurju sporoči ,ti bom skuhala dodole ,in ta pravo prekmursko gibanico bom spekla .Dobrodošla! lp Marta
10. feb 2005 11:47
Joooj punce, a nebi bilo fino, ce bi se spomladi, ko bo bolj toplo kje dobile. To bi govorile. Takoj sem za en tak klepet ce ne drugega pa ob kakem caju ali kavi. Pa belezke bi morale imet s seboj, da bi si napisale vse recepte ki bi jih izmenjale. Vesna Milek Recko
1. mar 2015 9:57
Navodila za kruhomat Salco SBM 750 potrebujem?
as1
1. mar 2015 16:00
Uf, si nasrkala, nisi rekla prosim
Kje si pa nabavila to firmo, prvič slišim?
marjja
1. mar 2015 16:15
Nasrkal, mislim, da je moški.
2. mar 2015 9:40
Toliko slabše!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Raca z rezanci na azijski način
Hačapuri - gruzijski kruh