Zanima me kako vse uporabljate balzamični kis. Mogoče tudi kakšen dober recept?
Hvala
jade
Temo je spremenil(a) jade dne 07. feb 2005 10:51:49
Zanima me kako vse uporabljate balzamični kis. Mogoče tudi kakšen dober recept?
Hvala
jade
Temo je spremenil(a) jade dne 07. feb 2005 10:51:49
7. feb 2005 11:10
Razen na solato ga pokapljam po carpacciu, če ga delam doma, nekaj kapljic ga zlijem tudi na lososa, predem ga spečem, obvezno ga prelijem čez paradižnik in mocarlo,,,, če pripravim tak krožnik, zadnjič sem ga nekaj kapljic dodala tudi nekemu namazu iz skute. Mamamia mamamia
7. feb 2005 15:20
Ko pečem bučke na olivnem olju, jih poleg soli in popra začinim še s strtim česnom in balzamičnim kisom. Sicer pa sem nekje slišala, da gre lepo tudi z jagodami... Sporočilo je spremenil(a) Pomlad dne 07. feb 2005 15:21:24
7. feb 2005 15:30
Nekje sem zasledila, da z balzamičnim kisom prelijejo tudi sveže jagode. Zanima me, če je kdo to že preiskusil oz. kaj podobnega s sladkim. Ana
7. feb 2005 16:00
Tudi mene zanimajo sladice z balzamičnim kisom ... Pozna kdo kakšno?
7. feb 2005 17:39
Jaz pa namaslu prepražim česen pa treviški radič, dodam 3 ščepe sladkorja in malo soli, ter zalijem z balzamičnim kisom. Super... LP Saša Sasa Aleksandra Venturini
7. feb 2005 17:49
Saša, kaj pa ponudiš zraven? Jaz tudi večkrat naredim popečen trevisiano in ponudim kot zelenjavno prilogo. Ali ga narežeš, ali samo prepoloviš?
7. feb 2005 21:11
Zraven ponudim naravni piščančji zrezek. Lahko pa radiču dodamo še riž (takrat, ga nar4ežemo na trakove) in zalijemo z juho in sladko smetano. Pa dobimo rižoto, ki se jo lahko je tudi samo z solato brez mesa. Dober tek, Saša Sasa Aleksandra Venturini
9. feb 2005 11:59
Ja, sveže jagode potresemo s sveže mletim črnim poprom in dodamo nekaj kapljic balzamičnega kisa. Poezija v ustih....mamamia mamamia
9. mar 2005 10:44
Živjo, a morda kdo ve, kako se balzamični kis izdela? Lp, Mici kuharica Mici
9. mar 2005 11:04
Izvoli link: www.bf.uni-lj.si/zt/bioteh/seminar zivil/2002_03/Balzamicni%20kis.pdf - suplementarni rezultatKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Pohorska gibanica