Zanima me če so muffini in cupcakes enaka sladica?
Sama si predstavljam da so cupcakes (kot jih imenujejo na tujih internetnih straneh) dekorirani muffinsi. Ne vem morda se motim.
Če pa ima kdo kašen recept za "cupcakes" se priporočam.
zvončica
Zanima me če so muffini in cupcakes enaka sladica?
Sama si predstavljam da so cupcakes (kot jih imenujejo na tujih internetnih straneh) dekorirani muffinsi. Ne vem morda se motim.
Če pa ima kdo kašen recept za "cupcakes" se priporočam.
zvončica
3. feb 2005 7:37
Pečeš jih v istem modelu, razlika pa je v tem, da imajo "cupcakes" zmeraj pokrivalce, se pravi, da so oblite... Poglej spodnji link. http://www.razzledazzlerecipes.com/birthdays/cupcake-recipes.htm Loni Makaroni
3. feb 2005 12:53
Loni najleša ti hvala! Se mi je zdelo, da bo to tako. zvončica
23. nov 2009 14:53
Da ne odpiram nove teme...do sedaj sem mufine vedno pekla v papirnatih modelčkih na navadnem pekaču, sedaj sem se pa želela znebiti teh papirčkov in si za to omisliti pekač...vse ok do tu, potem pa vidim, da jih večina tudi v posebnih pekačih za mufine vstavlja še naprej papirnate modelčke, v čem je potem poanta pekača? Da gredo morda lažje ven? Je potem bolje kupiti silikonskega? Sem že parkrat gledala kje bi imeli silikonski pekač za mufine, pa ga nikjer nisem zasledila, ga je težko dobiti? LP terakota
23. nov 2009 14:56
Papirčki se rabijo za enostavno postrežbo muffinov. Saj veš, umazane roke otrok ipd. Sicer imajo isti namen kot peki papir.
Vanja
23. nov 2009 14:59
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Papirčki se rabijo za enostavno postrežbo muffinov. Saj veš, umazane roke otrok ipd. Sicer imajo isti namen kot peki papir. [pika] Vanja |
neznan uporabnik
23. nov 2009 15:04
terakota, toplo ti priporočam silikonske modelčke za mafine; izgledajo kot papirčki, samo da so iz silikona. Odkar jih imam, jih ne dam več od hiše. Za peko ne potrebuješ več papirčkov, maso enostavno naložiš direkt v posodico in spečeš. Prekrasno. Kupila sem jih Leclercu, imajo 2 razlilčne velikosti (vsaj tako je bilo, ko sem jih jaz kupila). Pa še slikca: http://www.incooking.com/blog/wp-content/uploads/2009/ jancka Sporočilo je spremenil(a) jancka dne 23.nov 2009 15:06
23. nov 2009 15:42
jancka je napisal/a: |
terakota, toplo ti priporočam silikonske modelčke za mafine; izgledajo kot papirčki, samo da so iz silikona. Odkar jih imam, jih ne dam več od hiše. Za peko ne potrebuješ več papirčkov, maso enostavno naložiš direkt v posodico in spečeš. Prekrasno. Kupila sem jih Leclercu, imajo 2 razlilčne velikosti (vsaj tako je bilo, ko sem jih jaz kupila). Pa še slikca: http://www.incooking.com/blog/wp-content/uploads/2009/ jancka Sporočilo je spremenil(a) jancka dne 23.nov 2009 15:06 |
23. nov 2009 15:47
Jaz pekač za muffine uporabljam za polento, naredim take lepe kupčke .... Ker mufinov itak ne pečem, pa da ga uporabim če ga že imam...Mamamia
mamamia
23. nov 2009 15:58
mamamia je napisal/a: |
Jaz pekač za muffine uporabljam za polento, naredim take lepe kupčke .... Ker mufinov itak ne pečem, pa da ga uporabim če ga že imam...Mamamia mamamia |
4. jul 2010 12:40
S čim pa okrasite cupcakese? Na internetu se najde ogromno idej kako okrasiti, ampak jaz kot začetnica in glede na ponudbo dekorativnih elementov na slovenskem tržišču, bolj malo spravim skupaj? :) SoffyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Enostavna zelena juha