19. nov 2006 17:33
Ja Jasna, te bom prosil da boš poskusila, ampak ne takoj zdaj. Sem le našel računalnik, kjer se dogaja ENAKO, torej tudi ne deluje... Zgleda da prihaja levi meni (ki je bogat s kodo) v nekaterih internet explorerjih v konflikt s kodo pošiljanja slik (ki je tudi zelo kompleksna)... Programska hiša na kateri sloni koda za levi meni seveda ni ista kot programska hiša, od katere smo kupili modul za pošiljanje slik, tako da... moram zdaj iskati neko rešitev, ali na tej strani odstraniti meni (kar ne bi bilo ravno elegantno), ali kaj...
Ampak sicer je pa napaka v Internet explorerju, ker tako ne bi smelo "uničiti" brskalnik, tudi opis kode ki jo javi pove da gre za hrošča v IE. AMpak Jernej mora tega hrošča obiti, ker ne morem pričakovati da obiskovalci ne bi več uporabljali IE 6 ki je najbolj pogost brskalnik...
Če bićše enkrat šel v preteklost bi se gotovo ukvarjal s tiskom, ne s spletnimi stranmi. Tam narediš in načelno (če ravno ni kake nezdružljivosti z barvami) dobiš na papirjui to, kar si zdizajniral... TUle na internetu je pa vse eno kvačkanje in štrikanje za različne brskalnike in če na enem dela, na drugem ne, na koncu je pa koda 3x daljša kot bi morala biti zaradi napak v brskalnikih. Za novo kulinariko sem porabil po mojem vsaj 2x več časa da sem iskal ovinke ker brskalniki niso prav prikazovali, aktivnega dela na novosti je bilo po mojem le tretjina časa, ostalo je bilo le odpravljanje napak avtorjev brskalnikov.
Skratka, zdaj lahko napako ponovim in delam na odpravljanju. Sporočim tule v to temo, ko bom uspel
Jernej
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije