14. jul 2006 18:39
Super Aki
14. jul 2006 18:39
Super Aki
14. jul 2006 20:19
Ali vam tistim, ki pošiljate slike, vse deluje? Ali kje ždi kakšen hrošček? Zdaj tudi v statistiki vidite, koliko slik čaka na objavo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. jul 2006 0:32
Jernej, lepo si nam "uštimal" beležko!!! Super je, res , posebno mi je všeč, ker lahko priljubljene recepte po kategorijah razvrstim, pa še število receptov iz posamezne kategorije je napisano. Zdaj si pa še ti malo oddiha privošči.... Ognjič
15. jul 2006 0:45
Ej Ognjič, to kar pišeš je pa že zelo zelo dolgo. Malo sem uredil, ampak novo je predvsem tiskanje slik pri priprai za tisk in pa beležka s slikami. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. jul 2006 9:14
Imam nekaj receptov z več slikami, pa ne vem kako jih lahko uredim po vrsti. Verjetno ne morem sama, ali pa morda ? Drugače pa mislim, da pri meni vse štima.Vsaj kar se slik tiče. Če pa na portalu kliknem na puščico določene teme, me pa včasih vrže na zadnji prispevek, včasih pa ne. In sumim, da to pri vedno istih temah, vsaj pri vegetarijanskih kosilih je tako. Vedno se mi odpre tu: Odgovor z dne - 25. apr 2006 14:09:36 HA HA ..............sestrinega brata mami Včasih ni dovolj, da potem kliknem na zadnjo stran, ampak moram 2x, ali 3x. Saj ni panike, ti kar pojdi na dopust, kot je rekla Ognjič. Napisala sem samo zato, ker mogoče sam nisi zasledil tega. Aki
15. jul 2006 10:13
aki zdravo, naj ti razložim, kako sedaj slike urejamo: prva in glavna bo vedno ena slika - slika gotove jedi. Tej bodo po hierarhiji sledile slike postopka. Tem pa recimo še več slik jedi od različnih kuharjev narejenih, ki jih bomo sortirali po datumu, kot so prihajale. Sortiranje in določanje glavne slike, pa tudi brisanje neprimernih, je v mojih rokah, ker pravzaprav drugače ne more biti. Sedaj z Jernejem sortirava, delava za nazaj in kmalu bova na tekočem Bojan
15. jul 2006 11:11
Aki glede puščic... že nekaj drugih obiskovalcev je enako potožilo ja, da jih ne vrže na zadnje sporočilo, ampak meni tega ne uspe ponoviti. Vedno me vrže na konec, tudi Bojana in vse ki jih tako blizu poznam, da lahko pogledam. Če se ti da, ko te takole vrže, pojdi nazaj (back v brskalniku) in pojdi z miško čez puščico in počakaj par sekund, da se ti pokaže link in mi prosim prepiši točno, kaj ti piše v povezavi. Morda bom tako kaj našel. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. jul 2006 12:06
To, da sem morala večkrat klikniti na [zadnja stran], da se mi je tudi zares odprla, se je tudi meni stalno dogajalo. Po prvem kliku na [zadnja stran] me je vrglo na začetek, po drugem kliku pa na konec, na zadnjo stran. Vendar kot zanalašč se mi to trenutno ne zgodi. Nimam pojma v čem je finta vendar se pogosto dogaja. Marjetka
15. jul 2006 12:27
Bojan je napisal/a: |
aki zdravo, naj ti razložim, kako sedaj slike urejamo: prva in glavna bo vedno ena slika - slika gotove jedi. Tej bodo po hierarhiji sledile slike postopka. Tem pa recimo še več slik jedi od različnih kuharjev narejenih, ki jih bomo sortirali po datumu, kot so prihajale. Sortiranje in določanje glavne slike, pa tudi brisanje neprimernih, je v mojih rokah, ker pravzaprav drugače ne more biti. Sedaj z Jernejem sortirava, delava za nazaj in kmalu bova na tekočem Bojan |
15. jul 2006 12:32
Ja Bojan jih sortira, vi jih ne morete Največ kar naredite je to, da jih pošljete po vrsti, naprej prvo, potem drugo itd. Da bo imel Bojan manj dela z nastavljanjem sortiranja. Seveda zdaj lahko vidite obe sliki, vsaj za nekaj časa nazaj, stare bomo brisali. Da se vidi da nič ne skrivamo in da je zadeva pregledna Vendar se zavedajte da vaše velike slike odpre brskalnik pomanjšano (a še vedno se enako dolgo nalagajo), tako da nio čisto 100% enake (odvisno od brskalnika). sluga: To kar ti pišeš je pa zdaj nekaj drugega. To si hotela povedati, da seznam (torej številke pod temo) ne dela prav, zadnja stran ni vedno zadnja? Mislim da Aki je hotela pa povedati, da iz portala ko klikne na puščico (torej odpri prvo novo sporočilo), da ga vrže na napačno stran. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Tortelini z bučkami in slanino