13. sep 2005 11:39
Če sem jaz prav razumela, lahko prepišeš, samo kakšno vejco moraš drugače postavit:) Naj ne bi bilo dobesedno prepisano, kar pa itak ni problem, če si recept izboljšala, itak je večina receptov od kod prepisanih... Veri
13. sep 2005 11:39
Če sem jaz prav razumela, lahko prepišeš, samo kakšno vejco moraš drugače postavit:) Naj ne bi bilo dobesedno prepisano, kar pa itak ni problem, če si recept izboljšala, itak je večina receptov od kod prepisanih... Veri
3. okt 2005 19:24
A tako pa ne bi šlo, da bi pri kategorijah lahko iskali po abecedi (npr. pri sladicah iščeš Munchmallow in moraš kar klikati po tistih številkah, da najdeš črko m...)? Atina
3. okt 2005 20:57
Atina: Za ta namen je pa iskalec, vpišeš Munchmallow in ga dobiš. Pa še abecedno kazalo je na voljo Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
3. okt 2005 22:49
Ja, mamica Lidka je bolj počasna pri pošiljanju receptov za dojenčke... Se moram še malce v roke prijeti, ker tudi ne vem, akko bi se stvari lotila... Da bi bilo prav za vse... lp, lidka
4. okt 2005 23:39
Eno novost imam na forumu, ki ste si jo vedno želeli, pa si niste upali vprašati Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. okt 2005 23:40
jernej je napisal/a: |
Eno novost imam na forumu, ki ste si jo vedno želeli, pa si niste upali vprašati Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
5. okt 2005 9:28
jernej je napisal/a: | ||
|
5. okt 2005 9:47
jernej je napisal/a: | ||||
|
5. okt 2005 9:49
Janja je napisal/a: | ||||||
|
5. okt 2005 20:07
No zdaj pa vem, kaj pomeni tisti obrazek. Super ideja Jernej. lp JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Jugoslovenka