30. apr 2006 10:04
Jaz sem se normalno lahko vključila v klepetalnico, anamarija. Ne vem, kaj bi bilo pri tebi narobe - mogoče bo lahko Jernej pomagal. Blanchy
30. apr 2006 10:04
Jaz sem se normalno lahko vključila v klepetalnico, anamarija. Ne vem, kaj bi bilo pri tebi narobe - mogoče bo lahko Jernej pomagal. Blanchy
30. apr 2006 12:32
Hvala, Blanchy, grem zdaj še enkrat poskušat na hitrico. lp
30. apr 2006 12:38
Tudi jaz žal ne vem, kaj bi bilo narobe. Koliko vem vse deluje. Kaj pa se zgodi ko klikneš? Si prijavljena? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
30. apr 2006 14:56
Jernej, je vse O.K. Saj sem že klepetala na veliko. Hvala, pa lep dan ti želim p.s. zdaj sem malo boljše prebrala kar si napisal. Kako pa naj grem v klepetalnico, če nisem prijavljena? Zdaj sem šele videla, da tudi na naslovni strani piše klepetalnica, se pravi, da greš lahko tudi neprijavljen noter? Booo, zdaj pa res nič več ne zastopim. Še to, ko grem na Kulinariko se vedno prijavim, zakaj pa se nebi prijavila, če sem član? Jernej v čem je fora? Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 30. apr 2006 15:14:57
30. apr 2006 17:52
Spet jaz, mislim, da sem ugotovila zakaj me meče iz programa .Prijavljena sem bila ne le na enega računalnika.
30. apr 2006 18:30
Anamarija, na naslovni strani se ti pokaže klepetalnica le v primeru, da si ostala prijavljena od prejšnjega obiska na KulSlo (pa še to samo tistim, ki imajo pluskota - tako pravi Jernej). Jaz se tako ali tako nikoli ne odjavljam. Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 30. apr 2006 18:31:18
1. maj 2006 0:03
Ne samo vprašal sem, če si prijavljena, ker neprijavljeni ne morejo v klepetalnico. Ti se kar ne odjavljaj, hotel sem ti le pomagati ugotoviti zakaj ti ne dela. Medtem sem te že srečal na klepetu Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
1. maj 2006 13:11
Jernej, vem, da si hotel pomagati, jaz pa sem bila zelo nesramna. Včeraj sem imela slab dan. Oprosti če lahko
3. maj 2006 15:54
Pozdrav Po nekaj dneh smo spremenili kodo forumov, ki se sedaj izvaja 100-600% hitreje kot prej, kar bi morali opaziti pri odpiranju seznama forumov, posamezne teme in portala. Spremenili smo tudi izračunavanje zvezdic za Pluske, kar je Pluskom pohitrilo odpiranje portala za 300-500%. Dolge teme v forumu niso več problem, saj se ne izpišejo več vse strani, ampak le po štirideset naenkrat. Skratka, veliko pohitritev... na samem forumu in v portalu. Naslednji na vrsti je iskalec. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
3. maj 2006 15:58
Bravo, Jernej! Dela ko šus! Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 03. maj 2006 15:59:32Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Dušene školjke s pivom na sredozemski način