28. nov 2005 6:10
Jernej, lapsus! Sedajle sem ugotovila, kje je ID številka - v zgornji vrstici WWW. itd. na koncu, če kliknem na tiskanje ali na spremembo recepta. Prosim oprosti, se pač počasi učim - počasi a sigurnoi! Dušanka
28. nov 2005 6:10
Jernej, lapsus! Sedajle sem ugotovila, kje je ID številka - v zgornji vrstici WWW. itd. na koncu, če kliknem na tiskanje ali na spremembo recepta. Prosim oprosti, se pač počasi učim - počasi a sigurnoi! Dušanka
28. nov 2005 22:32
Naj povem, da sem tudi jaz le našla ID številko v beležki. Sploh jo nisem iskala v naslovu ...www.kulinarika....ID. Je to, kaj ne? Pozdravček!
28. nov 2005 23:12
Ja to je. V beležki je ne izpiše v formularju. Moram nadgraditi. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. dec 2005 7:15
Jermej - zopet težave - tokrat na klepetalnici. Že nekaj dni se mi dogaja, da kliknem na čvekalnico, pa mi odpre samo okvir, v ozadju pa ostaja portal in tako lahko čakam in čakam in čakam - pa nič. Klepetalnica se ne pokaže. Včasih moram večkrat poizkusiti, potem pa naenkrat odpre. Ko sem že notri, se pogovarjam, pa kar naenkrat nič novega ne dobim napisanega, čeprav mi kdo odgovarja. Jaz lahko pišem, kliknem ODDAJ, pa ne vem, ali je oddalo ali ne. Baje se moje ime takrat izpiše dvakrat, enkrat prav in enkrat brez Š, eno nad drugim. To se je zgodilo tudi danes zjutraj, pa že prejšnje dni, tudi zvečer. Tudi gumb OSVEŽI ne pomaga. Ali jahko kaj pomagate pri vas? Hvala, lep pozdrav in lep vikend želim! Dušanka
10. dec 2005 11:15
Hm Dušanka res mi ni jasno kaj se dogaja na vašem koncu, tukaj vse dela se mi zdi... Sicer bom pa nekaj spreminjal pri dostopu na klepet, morda bo kaj bolje. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. dec 2005 12:06
Jernej, ta moment sem odšla iz čvekalnice - vse je delalo brez problema. Res ne vem, kaj se včasih dogaja. Morda je bila samo trenutna muha, pa bo sedaj boljše. Lep vikend želim Dušanka
18. feb 2006 20:42
Jernej, lep pozdrav! Razmišljam o plus paketu, pa ne razumem prav dobro, kako to gre. Priznam , da nisem prebrala vseh strani zgoraj, ker jih je preveč in nisem utegnila ... Nimam ne monete ne karante, imam pa klik. Gre tudi tako? LP Vrana
18. feb 2006 21:05
Tukaj imaš vse prednosti plus paketa: http://www.kulinarika.net/pluspaket.asp Plačaš lahko z Moneto ali "klasično". Plačilo z moneto je trenutno, prav tako takoj dobiš kodo. Če pa plačaš klasično, lahko uporabiš položnico, Klik ali karkoli drugega. Podatki se ti izpišejo pa lahko nakažeš, potem pa dobiš račun, kodo pa po zasebnem sporočilu. Pozdrav Jernej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
19. feb 2006 8:58
Vrana svetujem ti, da plus paket čim prej preizkusiš. Ko ga boš 2 dni imela brezplačno, bodi prepričana, da boš hitro našla vse potrebne podatke, ki jih rabiš, da si ga naročiš. Nena
18. apr 2006 18:17
Kaj slišim Vrana? Še zdaj nimaš plus paketa Le kaj še čakaš in kako sploh kuhaš Poooooohhhhhhiiiiitttiiiiiiiiiiiiiiiiii....... SantinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Biskvit s slivami