12. nov 2005 15:39
Ja in potem pri nas na veliko delajo drsniki(vsaj pri meni).Nobelovo nagrado tistemu ki jih je izumil,pa našemu Jerneju tudi. Bernarda
12. nov 2005 15:39
Ja in potem pri nas na veliko delajo drsniki(vsaj pri meni).Nobelovo nagrado tistemu ki jih je izumil,pa našemu Jerneju tudi. Bernarda
12. nov 2005 16:54
Ja bom v prihodnje še recepte naredil na veliko (pisavo) za tiste ki imajo izbrano velik font... Avtor pri forumu in datum pa ne more biti večji, ker bo "razsulo" dizajn Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. nov 2005 8:34
Jernej, dobro jutro! Imam še eno vprašanje: ali bi bilo možno pri receptih dodati možnost vpisa svojih pripomb (seveda za sebe), ne da bi moral prej shraniti v beležki. Moja beležna je že tako polna, da jo moram kar naprej praznit, da si lahko vpišem razno-razne predloge, ki jih dajejo dekleta in fantje in se mi zdijo pametni, potem pa stiskam. Pa brez zamere. Hvala in lep dan želim Dušanka
15. nov 2005 10:50
Spet so smeškoti v premajhnem okvirju. Marjetica
15. nov 2005 19:11
DUŠANKA je napisal/a: |
Jernej, dobro jutro! Imam še eno vprašanje: ali bi bilo možno pri receptih dodati možnost vpisa svojih pripomb (seveda za sebe), ne da bi moral prej shraniti v beležki. Moja beležna je že tako polna, da jo moram kar naprej praznit, da si lahko vpišem razno-razne predloge, ki jih dajejo dekleta in fantje in se mi zdijo pametni, potem pa stiskam. Pa brez zamere. Hvala in lep dan želim Dušanka |
15. nov 2005 19:36
Jernej, ni problem - si bom pač pomagala po svoje. Sem pač samo mislila.... ja, nisem vedela, da je toliko dela. To, da lahko skupaj s komentarji natisnem, vem , ampak takrat jih lahko natisne nekaj strani, jaz si pa pripišem le tisto, kar se mi zdi najbolj pomembno. Brez panike, vse O.K. Dušanka
15. nov 2005 20:41
Jernej! Tisti,ki imamo plus paket imamo možnost priprave na tisk.Zelo bi bila vesela,če bi bil tudi na tem izpisku razviden ID recepta. l.p. Vesna Leben
15. nov 2005 20:49
DUŠANKA je napisal/a: |
Jernej, ni problem - si bom pač pomagala po svoje. Sem pač samo mislila.... ja, nisem vedela, da je toliko dela. To, da lahko skupaj s komentarji natisnem, vem , ampak takrat jih lahko natisne nekaj strani, jaz si pa pripišem le tisto, kar se mi zdi najbolj pomembno. Brez panike, vse O.K. Dušanka |
15. nov 2005 20:53
ligojna je napisal/a: |
Jernej! Tisti,ki imamo plus paket imamo možnost priprave na tisk.Zelo bi bila vesela,če bi bil tudi na tem izpisku razviden ID recepta. l.p. Vesna Leben |
15. nov 2005 21:55
Hvala!To je pa bila ekspresna pošiljka. Pa še recept za dobro voljo: Vzemi 12 mesecev,jih skrbno očisti zagrenjenosti,zavisti in strahu,ter razdeli vsak mesec na približno 30 delov,tako da bo vse skupaj zneslo eno leto. Vsak dan posebej pripravi tako,da vzameš en del pridnosti in dva dela dobre volje in humorja. Dodaj k vsemu temu tri zvrhane žlice optimizma,eno čajno žličko strpnosti,zrnce poguma,ter ščepec taktnosti. Dobljeno maso bogato prelij z ljubeznijo ,pripravljeno jed pa okrasi še s šopki drobnih pozornosti in jo vsak dan serviraj z vedrino. Dobra volja je zagarantirana! l.p. Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Galette z zelenjavo
Tiramisu