![](/userdata/avatar/DSG7H0FJUV5L8GHN6FGC.png)
1. maj 2006 0:03
Ne samo vprašal sem, če si prijavljena, ker neprijavljeni ne morejo v klepetalnico. Ti se kar ne odjavljaj, hotel sem ti le pomagati ugotoviti zakaj ti ne dela. Medtem sem te že srečal na klepetu![](/forum/icon_smile_grin.gif)
![](/forum/icon_smile_rozica.gif)
![](/forum/jernej.gif)
1. maj 2006 0:03
Ne samo vprašal sem, če si prijavljena, ker neprijavljeni ne morejo v klepetalnico. Ti se kar ne odjavljaj, hotel sem ti le pomagati ugotoviti zakaj ti ne dela. Medtem sem te že srečal na klepetu
1. maj 2006 13:11
Jernej, vem, da si hotel pomagati, jaz pa sem bila zelo nesramna. Včeraj sem imela slab dan. Oprosti če lahko
3. maj 2006 15:54
Pozdrav Po nekaj dneh smo spremenili kodo forumov, ki se sedaj izvaja 100-600% hitreje kot prej, kar bi morali opaziti pri odpiranju seznama forumov, posamezne teme in portala. Spremenili smo tudi izračunavanje zvezdic za Pluske, kar je Pluskom pohitrilo odpiranje portala za 300-500%. Dolge teme v forumu niso več problem, saj se ne izpišejo več vse strani, ampak le po štirideset naenkrat. Skratka, veliko pohitritev... na samem forumu in v portalu. Naslednji na vrsti je iskalec.
3. maj 2006 15:58
Bravo, Jernej!
3. maj 2006 21:19
Čestitke za uspešno opravljeno delo. Zdaj bo brskanje po Kulinariki še bolj veselo.
3. maj 2006 21:20
Imam en problem - ne delajo mi smeškoti pri klepetalnici. To sicer ni zelo grozotno, lušno pa je le, ko pošljem kakšnega smejkota. Ko kliknem na loparček, le-ta zgine, v zgornjem levem vogalu pa se napiše : You should click on the links - do not use open a new window, spodaj pa še BlaB! Lite 2.2 Kolačke ali biskvitke ali kako se temu reče pa sem pobrisala. Ali obstaja za to kakšna pomoč? LP cervus
3. maj 2006 21:31
Pri meni je tudi tako, kot pie elaphus. Se tudi jaz priporočam za pomoč. In ravnokar sem opazila, da mi, samo v forumih, ne izpisuje š in ž. Namesto njiju sta eni čudni kraci. Š je kot a z vejico spodaj desno. Ampak v temle forumu tega ni. LP rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 03. maj 2006 21:35:16
3. maj 2006 21:39
Hm, problema s šumniki nisem opazil, razen tega sporočila od Rimljanke kjer je kvadratek so povsod šumniki. Pa tudi pri tebi potem spodaj pa so šumniki... čćžšđČĆŽŠĐ Tudi tvojega problema ne morem ponoviti Elephus
5. maj 2006 20:34
Spoštovani uporabniki Ukinili smo splošni iskalec po kulinarika.net. Zdaj so na voljo "le" specifični iskalci, ki jih bomo pohitrili in nadgradili. Splošno iskanje ne pomeni drugega kot podvajanje in vzdrževanje dvojne kode, ne prispeva pa k drugemu kot večji obremenitvi strežnika. Če nekdo išče denimo Gostilno Pri Peteršiljčku nima nobenega pomena, da dobi ven še recepte, ki vključujejo peteršilj in peteršilj kot začimbo. Tako da iščemo posebej po receptih, po forumu, po lokalih, kar je edino smiselno. Večji smisel vidim v nadgradnji specifičnih iskalcev, kjer bi se lahko iskalo tudi po prispevkih člana xy v forumu in podobnih rečeh. Predelava iskalca bo Pluskom prinesla tudi možnost klikanja na slike pri rezultatih iskanja in v portalu (zadnjih 10 receptov). Tudi iskanje receptov samo s slikami bo končno delovalo. Malo potrpljenja prosim še. Jernej
6. maj 2006 14:04
Pred vami je nov, megahiter iskalec po receptihKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Pure testenine z dimljenim lososom