19. sep 2006 15:12
karmy, najprej si jo shrani v svoj direktorij - klikneš desno na miški, poiščeš vrstico shrani kot...in shraniš, potem jo iz svojega direktorija printaš brez problema. Mamamia mamamia
19. sep 2006 15:12
karmy, najprej si jo shrani v svoj direktorij - klikneš desno na miški, poiščeš vrstico shrani kot...in shraniš, potem jo iz svojega direktorija printaš brez problema. Mamamia mamamia
19. sep 2006 15:30
To ne deluje na Internet Explorerju se mi zdi. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
11. okt 2006 14:25
karmy20 ... če želiš imeti sliko zraven recepta, si odpreš sliko, jo nastaviš na primeren prostor zraven recepta ...stisneš na tipkovnici Print Screen, poiščeš IrfanView ... ga odpreš .... pod Urejanje klikneš na Prilepi. S tem si si prekopirala celotno videno stran v ta program. Z levim gumbom na miški označiš del, ki ga želiš tiskat. Spet greš na Urejanje, kjer klikneš na Obreži izbor. Tako urejen recept s slikco stiskaš. Tako zgleda v celoti moja mapica z recepti Kulslo ! Dodija
11. okt 2006 14:34
Huh, a je mogoče še bolj zaplesti? Slike se prikađejo pri tiskanju na lepše in se poleg recepta lepo natisnejo, če imate Plus paket. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. okt 2006 14:50
Že kar nekaj časa imam težave s pošiljanjem slike, res je, da tudi mi internet nagaja. Danes me je skoraj infarkt, poslala sem recept s slikami, preveriti sem šla na moje prispeveke, slike so sicer uspešno prišle do vas, vendar ne vem kje sem staknila ime recepta čokoladne kroglice. Prosila bi vas, če mi lahko popravite ime recepta, če se da, alli morda tudi sama popravim? Saj vas nisem mislila vikati ne vem kdo dela Jernej ali Bojan. lp Anamarija P.S. a ja, ID recepta je 8126 Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 18. okt 2006 14:50:53
18. okt 2006 17:39
anamarija, sem popravil pri prvi sliki ID recepta in ker sem bil že ravno pri tem jih tudi objavil. LP...pošiljaš pa kar velike slike, lahko bi bile manjše, še zlasti, če imaš slabo internetno povezavo. Bojan
18. okt 2006 20:27
Če bi jih znala zmanjšat, bi ti poslala majhne, vprašala sem tudi strokovnjakedoma, pa mi ne znajo pomagati. Bojan, hvala, ker si popravil in za hiter odgovor.Sej imam še en aparat, samo ga ne znam še uporabljati, morda pa bo tisti slikal majhne slike. Pozdrav! Anamarija
18. okt 2006 20:37
Bojan, se ti opravičujem, amapak jaz nisem poslala recept za čokoladne kroglice, poslala sem recept za paradižnikove kroglice. Mogoče nisem bila dovolj jasna, če pogledam v moje prispevke ime recepta je pravilen, pri slikah, pa skoči ven ta čokolada, sej jaz nimam nič proti čokoladi, vendar ni to kar sem jaz poslala. lp Anamarija
19. okt 2006 8:24
anamarija, sedaj sem poslane slike dodal k tvojemu novemu, še neobjavljenemu receptu, mislim, da bo sedaj prav. Sem siguren, da se nekje v fotoaparatu nastavi, v kakšni resoluciji hočeš delat slike. Za tele na kulinariko poslane slike je dovolj najnižja resolucija. LP Bojan
19. okt 2006 10:39
Bojan, jaz slikam z gsm, sem pa zdaj šla pogledati in res se da naštimati, da je slika manjša. Ja, včasih je treba tudi kaj prebrati lp HVALA! Anamarija Sem naštimala na 640x480 zdaj pa bo a ne Bojan? Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 19. okt 2006 11:07:00Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Gravče Tavče ali Prebranac