novosti na kulslo - nove voščilnice

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

23. nov 2005 12:25

Vsi prijavljeni v KulSlo imate zdaj ikono za čvekalnico tudi na portalu na dnu zaslona v desnem stolpcu... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

26. nov 2005 23:33

Jernej -pri meni ne dela ( klepetalnica ), pa tudi fotkic pri receptih ne morem odpret....No, pa tudi smeškotov ne morem odpret - BUUUUU po starem. Lumpica

jernej  

26. nov 2005 23:57

vcibej: Vse troje kaže na le eno reč: Blokirana imaš izkočna okna (popup okna) na brskalniku. Prav je, da se nadležna okna ne odpirajo, samo veliko spletnih strani, kot tudi naša uporablja to možnost za "dobre" namene. Ali pa uporabi brskalnik Opera, kjer lahko blokiraš SAMOODPIRAJOČA okna, še vedno pa ti odpira takšna, na katera TI klikneš. Jernej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

27. nov 2005 18:12

Ja, s to klepetalnico je nekaj narobe-ko sem enkrat gor, ne morem dol, ker sem kar prilepljena na ekran! (hecam se-res je fina). LP cervus

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

28. nov 2005 5:19

Jernej! "Seveda vidiš številko ID v beležki tudi preden je recept objavljen! Pa še izpisalo jo je pri oddaji. ID se določi pri ODDAJI recepta, jaz ga ne določim" - si napisal včeraj kot zadnje v čvekalnici. Sem šla takoj firbcat in tudi pri meni ni ID številke v beležki Naj pa ti povem, da je album zelo lep - slikice krasne - sine pa sploh! Lep dan želim kljub sneženju Dušanka

DUŠANKA  

28. nov 2005 6:10

Jernej, lapsus! Sedajle sem ugotovila, kje je ID številka - v zgornji vrstici WWW. itd. na koncu, če kliknem na tiskanje ali na spremembo recepta. Prosim oprosti, se pač počasi učim - počasi a sigurnoi! Dušanka

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8900

28. nov 2005 22:32

Naj povem, da sem tudi jaz le našla ID številko v beležki. Sploh jo nisem iskala v naslovu ...www.kulinarika....ID. Je to, kaj ne? Pozdravček!

jernej  

28. nov 2005 23:12

Ja to je. V beležki je ne izpiše v formularju. Moram nadgraditi. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

DUŠANKA  

10. dec 2005 7:15

Jermej - zopet težave - tokrat na klepetalnici. Že nekaj dni se mi dogaja, da kliknem na čvekalnico, pa mi odpre samo okvir, v ozadju pa ostaja portal in tako lahko čakam in čakam in čakam - pa nič. Klepetalnica se ne pokaže. Včasih moram večkrat poizkusiti, potem pa naenkrat odpre. Ko sem že notri, se pogovarjam, pa kar naenkrat nič novega ne dobim napisanega, čeprav mi kdo odgovarja. Jaz lahko pišem, kliknem ODDAJ, pa ne vem, ali je oddalo ali ne. Baje se moje ime takrat izpiše dvakrat, enkrat prav in enkrat brez Š, eno nad drugim. To se je zgodilo tudi danes zjutraj, pa že prejšnje dni, tudi zvečer. Tudi gumb OSVEŽI ne pomaga. Ali jahko kaj pomagate pri vas? Hvala, lep pozdrav in lep vikend želim! Dušanka

jernej  

10. dec 2005 11:15

Hm Dušanka res mi ni jasno kaj se dogaja na vašem koncu, tukaj vse dela se mi zdi... Sicer bom pa nekaj spreminjal pri dostopu na klepet, morda bo kaj bolje. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti