12. nov 2005 13:44
Eh, zdaj ste pa še mene prepričali... stana
12. nov 2005 13:44
Eh, zdaj ste pa še mene prepričali... stana
12. nov 2005 13:59
jernej je napisal/a: |
Tjaša a kaj opaziš v forumu? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
12. nov 2005 14:24
Ej super,res imamo. Bernarda
12. nov 2005 14:56
še jaz, ki sem tako čorava (pri očeh nasploh) sem opazila nove smeškote! LP! Galja
12. nov 2005 15:20
Heh, heh... za bolj čorave (tako kot jaz)... pojdite v osebne nastavitve in si probajte nastaviti pisavo na veliko, potem pa poglejte malo v forum... Vidim , vidim , vidim!!! Tale velikost pisave je resnično zame! Še po celem dnevu službe videla prebrati, kaj pišete tjas
12. nov 2005 15:39
Ja in potem pri nas na veliko delajo drsniki(vsaj pri meni).Nobelovo nagrado tistemu ki jih je izumil,pa našemu Jerneju tudi. Bernarda
12. nov 2005 16:54
Ja bom v prihodnje še recepte naredil na veliko (pisavo) za tiste ki imajo izbrano velik font... Avtor pri forumu in datum pa ne more biti večji, ker bo "razsulo" dizajn Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. nov 2005 8:34
Jernej, dobro jutro! Imam še eno vprašanje: ali bi bilo možno pri receptih dodati možnost vpisa svojih pripomb (seveda za sebe), ne da bi moral prej shraniti v beležki. Moja beležna je že tako polna, da jo moram kar naprej praznit, da si lahko vpišem razno-razne predloge, ki jih dajejo dekleta in fantje in se mi zdijo pametni, potem pa stiskam. Pa brez zamere. Hvala in lep dan želim Dušanka
15. nov 2005 10:50
Spet so smeškoti v premajhnem okvirju. Marjetica
15. nov 2005 19:11
DUŠANKA je napisal/a: |
Jernej, dobro jutro! Imam še eno vprašanje: ali bi bilo možno pri receptih dodati možnost vpisa svojih pripomb (seveda za sebe), ne da bi moral prej shraniti v beležki. Moja beležna je že tako polna, da jo moram kar naprej praznit, da si lahko vpišem razno-razne predloge, ki jih dajejo dekleta in fantje in se mi zdijo pametni, potem pa stiskam. Pa brez zamere. Hvala in lep dan želim Dušanka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Jabolčna torta