15. nov 2005 19:11
DUŠANKA je napisal/a: |
Jernej, dobro jutro!
Imam še eno vprašanje: ali bi bilo možno pri receptih dodati možnost vpisa svojih pripomb (seveda za sebe), ne da bi moral prej shraniti v beležki. Moja beležna je že tako polna, da jo moram kar naprej praznit, da si lahko vpišem razno-razne predloge, ki jih dajejo dekleta in fantje in se mi zdijo pametni, potem pa stiskam. Pa brez zamere. Hvala in lep dan želim
Dušanka |
Dušanka žal to ni mogoče. Vsaj ne brez velike predelave vsega sistema. Zakaj? Ker je zabeležka del tega, da je recept priljubljen. Takrat se namreč ustvari nov vpis v bazo priljubljenih, datum, kdaj ste dali recept notri in tudi prostor za zabeležko se takrat naredi. Če nimate med priljubljenimi, potem tega prostora sploh ni... Takrat ko sem delal, sem nisem predstavljal, da bo dajanje zabeležk k posameznim receptom zanimivo tudi za recepte, ki niso priljubljeni. Vsaj jaz sem si mislil, da si zabeležiš nekaj k receptu, ki ti je všeč. Tako da... ta želja se verjetno ne bo izpolnila, če sem iskren. Poskusim kar se da, tole je pa preveč dela za premalo učinka... Žal.
Saj natisnete pa lahko brez da srhanite v beležko, skupaj s komentarji... V prihodnje bom raje naredil malo več možnosti za priljubljene recepte, da se jih bo dalo denimo s posebnim iskalcem poiskati ali kaj pdobnega...
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije