10. nov 2005 22:39
Kok so luškani. Bojan si pa res zasluži . Hvalabogu, da imam plus paket, če ne bi zdaj lahko samo gledala z dolgim nosom. jade
10. nov 2005 22:39
Kok so luškani. Bojan si pa res zasluži . Hvalabogu, da imam plus paket, če ne bi zdaj lahko samo gledala z dolgim nosom. jade
10. nov 2005 22:40
jade je napisal/a: |
Kok so luškani. Bojan si pa res zasluži . Hvalabogu, da imam plus paket, če ne bi zdaj lahko samo gledala z dolgim nosom. jade |
10. nov 2005 22:46
Zdaj tudi sama vidim vse smeškote. Prej sem tudi sama imela težavo, da se zadnje vrste ni videlo. Tole zdaj je super Tudi z moje strani hvala obema za vajin trud
10. nov 2005 22:47
Kaki lepi smeškoti! Tale mi je pa najbolj simpatičen! Bravo Bojan! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
10. nov 2005 23:05
Boljše, da ne povem koliko časa jih sploh nisem znala uporabljati, ker mi sploh ni nikoli kapnilo kaj pomeni s na desni strani. jade
10. nov 2005 23:14
Eh jade, ne sekiraj se! Celo življenje se učimo Tole učenje na Kulinariki je pa med najbolj prijetnimi tjas
11. nov 2005 1:21
NOVOST na Kulinarični Sloveniji: Samodejne zabeležke iz foruma... Kako to deluje? V forumu je pri vsakem sporočilu nova ikonca [slika]http://www.kulinarika.net/grafika/vbelezko.gif[/slika] Ko jo kliknete se vam ustvari nova splošna zabeležka z vsebino tistega sporočila, pri katerem ste kliknili nanjo. Shrani potem zadevo shrani in imate samodejno splošno beležko... To pa še ni najlepše! Najlepše pride zdaj! Sistem sem tako naredil, da če iz neke teme že imate nekaj skopirano in ustvarjeno zabeležko in kopirate novo sporočilo iz iste teme, se vam sporočilo DODA k obstoječi zabeležki, ne ustvari se nova . Edino naslova zabeležke ne smete spreminjati, imeti mora enako ime kot tema v forumu... Tole zdaj zveni blazno učeno no, ampak glede na uro... Probajte! Lahko noč... Aja, storitev je le za pluse Aja, pa še tole Iz foruma se vsi smeškoti prenesejo v zabeležko, ko jo imate odprto jih sicer nemorete videti (ker je formular), ampak ko pa kliknete za prikaz na tiskalniku, se pa vse pojavi... Par malenkosti bom pa še izboljšal (ločnica med sporočili in napis, kdo je poslal sporočilo). Jernej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
11. nov 2005 7:09
Že včeraj zvečer sprobano in res deluje. jade
11. nov 2005 8:09
Deluje, deluje! SUperca, to pa je praktično tjas
11. nov 2005 9:20
Ja, tale zabeležka je pa res super, smeškoti pa sploh... Lep dan, Helena HelenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Ocvrtki s sirom in salso verde