V kratkem se bom preselila v stanovanjce v bloku in ker rada delam z lesom (poličke, pladnje, škatle...) in bo tam - v novem gospodinjstvu - sploh veliko tega za naredit, me zanima, ali se da to početi tudi v stanovanju - dnevni sobi ali kuhinji verjetno... Ali je možno organizirati delovni kotiček tudi tam ali se preveč praši (zaenkrat delam v hiši v kleti)? Zanima me, kaj lahko delam: žaganje, brušenje, vrtanje... In kako, da nimaš žagnja po celem stanovanju (v dnevni sobi bo še klavir - tja naj ne bi prišel lesni prah). Ali kdo dela to v kuhinji? Prostora za poseben del za to ni. Vem, da lahko barvam in lakiram, ampak kaj pa vse prej... Poleti ne bo problem, saj lahko to delam na mini balkončku, kaj pa pozimi?
Vsakršni predlogi, kako vi rešujete te probleme zelo dobrodošli, seveda tudi od deklet, če se katera s tem ukvarja! Ali pomaga paravan - zložljiva prenosna pregradna stena, ali je boljše, če grem delat v klet od bloka - ali se moram zato prej dogovoriti s sosedi? Ne vem tudi, ali so v kleti vtičnice, moje stanovanje pa je v drugem nadstropju... Na hodnikih tega verjetno ne smem početi, ne? Kaj pa v kolesarnici? Če bi se le dalo, bi rajši delala v stanovanju, da imam vse pri roki, ne da nosim 3 nadstropja dol vsak šrauf:)
Hvala za vse predloge!
Veri