19. feb 2012 14:19
Pri meni se tudi dobijo kefirjeve gobice in kefirjevi kristalčki.
Pokrivam pa vzhodni del Slovenije od Maribora, Ptuja, Ormoža do celega Prekmurja.
yulchi
19. feb 2012 14:19
Pri meni se tudi dobijo kefirjeve gobice in kefirjevi kristalčki.
Pokrivam pa vzhodni del Slovenije od Maribora, Ptuja, Ormoža do celega Prekmurja.
yulchi
22. feb 2012 15:01
Jaz bi tudi gobico za mlečni kefir, lepo prosim. Že nekaj časa jo iščem, pa je nihče od znancev nima, zato prijazno prosim, če mi jo kdo pošlje. Seveda povrnem vse stroške :)
Pred leti mi jo je nekdo že prijazno poslal, pa je uboga reva po nekaj časa neuporabe preč prišla, zdaj pa spet pogrešam domači kefir ...
Hvala.
Sporočilo je spremenil(a) Sasenka dne 22. 2012 15:02
23. feb 2012 7:35
Že dobim , hvala Mygrace
Sasenka
29. feb 2012 23:02
Še javna zahvala janni za poslano gobico. Hvala!
M
Merlisa
1. mar 2012 0:10
bi lahko tudi meni kdo podaril kako gobico seveda na my stroške???...
zelo bi bila vesela...
hvalaa....l.p.sandra
ardnas119
1. mar 2012 9:37
Če jo rabi kdo v kapitali, se je moja tudi razrasla na XXL velikost. Prevzem možen v centru
Loni Makaroni
2. mar 2012 8:47
Oddana.
Loni Makaroni
3. mar 2012 13:59
Zelo dobra gobica :) Kefir je njami. Hvala
pinch
3. mar 2012 17:07
Pinch, sem ga jaz tudi včeraj dala delati v "tvoje" mleko, mnjam, pa kakšna smetana se je naredila gor, predvsem je bil pa zelo hitro narejen.
Loni Makaroni
4. mar 2012 21:54
Merlisa, malenkost. Čez tri tedne se mi bo še namnožila in bom obe polovici podarila dalje, tako da je sama ne bom gojila. Mi je bolj všeč jogurt kot kefir, predvsem domač grški, mmm.
jannaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko