31. maj 2012 18:58
Ima morda kdo kefirjevo gobico v okolici Kranja?
kanja86
31. maj 2012 18:58
Ima morda kdo kefirjevo gobico v okolici Kranja?
kanja86
1. jun 2012 15:40
Pri meni se je vrsta za kefir malo umirila (oz. sem jo vsem razposlala, dva se pa ne javljata). Če kdo rabi, imam trenutno eno gobico že pripravljeno (sicer čisto majhno). Če vas bo spet cela vojska, boste morali pa malo počakat :) ZS, prosim.
rag_doll
2. jun 2012 19:00
Jaz lahko pošljem kefirjevo gobico po pošti, jih imam par komadov že dobro porejenih
yulchi
21. jun 2012 14:21
Ja pa do včerej sploh nisem znala da to obstaja. Pa me zanima kakšne so kaj cene? Pa kak se vzdržuje? (če je podobno kot za rože že odpadem, ker mi razen taščinega jezika nobena ne ostane živa) :/
Hvala za odgovore!
BarbaraKocevar
23. jun 2012 9:46
Pri men je tudi navoljo kefirjeva gobica če kdo rabi naj piše.
runo01
8. jul 2012 5:34
sem iz okolice Maribora, dnevno na relaciji Ljubljana, in prosim, če mi kdo odstopi gobico. Hvala vnaprej!
neika
8. jul 2012 8:05
Če bi bil kdo pripravljen prodati ali dati kefirjevo gobico, prosim lepo, se priporočam! Sem iz Ljubljane, lahko pridem iskati osebno ali če bi se dalo po pošti, krijem stroške. Bila bi zelooo hvaležna!
anja
9. jul 2012 9:32
Posušena zrnca lahko dobiš pri meni... V centru kapitale.
Loni Makaroni
15. avg 2012 15:01
Loni je napisal/a: |
Posušena zrnca lahko dobiš pri meni... V centru kapitale.
|
LONI...kam pa posušena zrnca potem daš? Mi malo razložiš to , prosim?
Hvalaaaaa
vd007
28. avg 2012 14:58
A bi se dalo dobiti to kefir gobo? Lahko tudi po posti, krijem stroske posiljanja.
Kaksna pa je razlika med gobo in zrnji?
urskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rumove kocke
Pure svedri s paradižnikom in baziliko