11. jan 2005 15:43
So, nedvomno, ampak malo preveč posplošuje... Skoraj vsak ima kdaj prav:) Ampak: Če rad poizkušaš nove stvari (tudi nove kuhinje, hrane...), še ne pomeni, da si nepotešen... Lahko ti je golaž čisto všeč, pa ni nujno, da ga ješ vsak dan. In če ne ve nič o tem, da vsak dan isto (v kateremkoli pogledu) vodi točno do nepotešenosti, je bolj slab psihiater, a ne;) Radovednost je gonilo znanosti, ki jo ima rad, a ne? K pozornosti do ljubega spada tudi poizkušanje, kaj mu je všeč - enkrat taka masaža, drugič drugačna, enkrat ta glasba, drugič druga, ta hrana, druga... itd... (saj ste pametne punce:) Če hočem recimo naredit torto v obliki košarkarske žoge, bo to za R. trapasto, da ves čas na to mislim, zadaj je pa vendarle ljubezen, pa če se na glavo postavi, torej ne more bit narobe:) Mislila sem, kje boš našla 25 kandidatk, ki se bodo zagrele za 76 letnega sanjskega moškega, ki povrh vsega kritizira vse živo:) Saj verjento je zasebno čisto drugačen in ga njegova nevem katera žena vrti okrog prst, da je joj, pa se tega niti ne zaveda:) A ni to super?:) Pa ni res, da moški bežijo od debelih žensk. Imam sem prijateljico, ki je bila malo bolj okrogla in so fantje kar gledali za njo:) Meni je bila luštna pre in zdaj, ko je shujšala! Pa fantu tudi! Veri