Ali mogoče kdo od vas pozna kakšnega steklarja, ki ima modro steklo za kuhinjske elemente, alii kje bi lahko steklo naročila? Za informacije že vnaprej hvala! Galja
Modro steklo
6. jan 2005 2:03
Se spomnim steklarstva v Siski oz. nekako nasproti Merkatorja (supermarketa), ce se peljes po Celovski je na levi strani, Merkator pa na desni, vendar sem pozabila ime. So pa zelo znani in delajo po narocilu. Dolgo je tega, kar so nam pomagali-upam, da so se julia
6. jan 2005 2:37
Hvala, Julija za nasvet! Ko bom šla v prestolnico, bom sigurno poiskala to steklarstvo. Me pa zanima, kako to, da si ob tej uri še budna? Jaz sem namreč v službi, si ti tudi? Galja
6. jan 2005 3:03
Ne, jaz sem samo bolj ponocnjak. Pa recepte pisem za kul slo. julia
6. jan 2005 3:22
Meni pa trenutno nič kaj ne dišijo recepti, ker sem začela z 3MD in imam s tem toliko dela na forumu, da mi zmanjka časa za recepte. Upam, da bom vzdržala vsaj l mesec, zdaj mi še kuhanje ne diši preveč! Lepo se imej! Galja
6. jan 2005 5:32
Ti si pa zacela tako kot Dusano, zabava s smeski. julia
6. jan 2005 6:39
STEKLARSTVO NASPORTI MERCATORJA SE IMENUJE KRESAL. NIA
6. jan 2005 15:06
ŠE JAZ PRISTAVIM SVOJ PISKERČEK:) V MOSTAH JE STEKLAR KJER DOBIŠ MODRO STEKLO IN SICER SATINATO MODRO IN MORMO MODRO IN MODRO DIMNO.POGLEJ,ČE TI NI PREDALEČ. LEP POZDRAVČEK nicol
6. jan 2005 20:42
Ti si pa zacela tako kot Dusano, zabava s smeski. julia a niso ti smeški dobri julija pa zate enga Lep pozdrav Dušan
6. jan 2005 22:18
Dusan, Dusan, kaj sedaj se bomo pa se ljubckali tule na forumu? evo, se jaz tebi, zato ker si izviren in se znas posaliti. julia
7. jan 2005 8:24
Hvala vsem za informacije, upam, da bom šla kmalu v Ljubljano, sem namreč iz Maribora, tukaj sem obredla že kar nekaj steklarjev, pa še nisem našla tega, kar iščem, vsak mi prodaja "svoje", ni pa tisto, kar iščem. Hvala! Mogoče pa kdo pozna koga, ki mi je bližje? GaljaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Nacho čips gostija
Pica zvitki