6. jan 2005 11:45
Hoila,... oooo lepo, lepo, da je Meli tako hitro in učinkovito zagrabila stvar in, da so gobice že kar na poti!!! upajmo, da bodo žive in zdrave prispele do tistih lepih krajev. hja mene bi morala julia še mal počakat, žal,....
6. jan 2005 11:45
Hoila,... oooo lepo, lepo, da je Meli tako hitro in učinkovito zagrabila stvar in, da so gobice že kar na poti!!! upajmo, da bodo žive in zdrave prispele do tistih lepih krajev. hja mene bi morala julia še mal počakat, žal,....
6. jan 2005 17:20
Julija, dobre novice, očitno gre tole pošiljanje: http://www.cheesemaking.com//product_info-cPath-36_43-pro Upam, da bo šlo, sicer jih pa vprašaj, kako jih pošljejo, da ne umrejo in potem rečeš našim kefirčkarkam, da ti jih tako pošljejo:) Veri
7. jan 2005 18:26
Le kaj počne naš "kefirček"
7. jan 2005 18:58
ja, to tudi mene zelo zanima. Res drzim pesti, da bo uspelo. Verjetno je zdaj tam nekje zgoraj ali pa caka v kakem hangarju (revcek), da se ga bodo usmilili in cimprej pripeljali na toplo. Meli, dobro delo si naredila. Hvala. julia
7. jan 2005 20:13
Julia, to je pa res malenkost
10. jan 2005 13:58
Punce (in fantje seveda tudi), dobila sem kefir!!!!! Danes ga je prinesel postar, ko sem videla, da je posta iz Slovenije, sem takoj vedela, da so moje zivalice prisle domov (mislim Meline). Sem hotela dati postarju
10. jan 2005 15:44
Julija, čestitam! kako izgledajo, so bogi, bojo rabli dopust?:)
10. jan 2005 22:18
Kaj je mlečni kefir gobica sem ugotovila, kaj pravzaprav so pa tiste reči, ki jim pravimo kefir kristalčki in jih namakamo v vodi z limono in figami pa nisem uspela dognati..In me zanima... Hkrati pa se opravičujem, če sem načela kako zguljeno temo, ker je pravzaprav težko iskati po internetu, če ne veš, kako se temu, kar iščeš, reče. pa lp juhica
11. jan 2005 1:21
Ce nisem prevec zahtevna, bi se pridruzila juhici. Ima kdo tudi vodne kefircke?
11. jan 2005 8:42
Kako so preživeli mlečni kefirčki? rastejo? VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Mini čokoladni hlebčki
Jernejeva sadna torta s smetano