Multipraktik

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

11. feb 2005 22:07

Jaz imam Bosch MUM, letos sem kupila novega, ker je stari opešal (mi je pa odlično služil 18 let). Všeč mi je, ker je posoda praktična- nima tistega tulca na sredi kot multipraktiki z nožem. Imam vse prej naštete priključke- vrč za miksanje sadja, fižola za fižolovo juho, omake in paradižnik za ketchup tudi tam not miksam, ker ima veliko zmogljivost..., pretočni sekljalnik je super pomočnik pri vlaganju rdeče pese, ribanju jabolk za zavitek, (sploh če jih večjo količino pripravim za v skrinjo), mesoreznico, ki jo uporabljam tudi za izdelavo navadnih piškotov v obliki trakov, mlinček za orehe mi sicer ni najbolj všeč, ker iz orehov kar iztisne maščobo, je pa vseeno uporaben... Ker je motor 550W, se zlahka zamesi kruh, tudi krhke flancate, kjer pride testo bolj čvrsto, je tudi brez "jamranja" obdelal...skratka, jaz ga ne bi zamenjala. Vsak strojček ima pač svoje prednosti, tako da karkoli kupiš, ti bo služilo, če le ne bo obstalo v omari:) LP, V.

janja512  

član od: 9.2.2003

sporočila: 282

9. dec 2005 19:03

Jaz pa sem si letos za rojstni dan kupila KENWOOD KM800, za moje potrebe (veliko pečem) je OK. Imaš pa možnost dokupit več kot 20 pripomočkov, od sekljalnika, do posode za izdelavo sladoleda itd. Ima 6.7l posodo, tako da se lahko v njem stepa tudi do 16 jajc, 2 l smetane, ... Tudi testo za kruh je pripravljeno v nekaj minutah (okoli 1.5 kg moke naenkrat), in zaenkrat sem res zadovoljna, bom pa videla kako bo naprej...upam, da mi bo dobro služil.... Janja Mihalj

MYCHELLE  

član od: 13.8.2005

sporočila: 255

9. dec 2005 19:36

Jaz sem dobila za poročno darilo l.1990 multipraktik Moulinex, ali verjamete, da je še uporabljam.. Žal je res zdajle na koncu in bom morala kupiti nekaj novega. Torej sem zelo zadovoljna, da ste odprli to temo, tako mi bo lažje pri izbiri.. MYCHELLE

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti