Ali se na slovenskih policah dobi goveji pršut, ali kakšen podoben izdelek iz govedine?
Lp
Ali se na slovenskih policah dobi goveji pršut, ali kakšen podoben izdelek iz govedine?
Lp
13. dec 2004 17:50
Divjačinski ne bi bil pravi? Lumpica
13. dec 2004 20:54
Baje se dobi pri mesariji Krusic nekje v Mostah- Lj. ( za obcino) lp Vesna Vesna Milek Recko
14. dec 2004 7:26
Pri Krušiču imajo konjskega. Poskusila ga nisem, zgleda pa v redu. Avena
14. dec 2004 7:53
Mi ga ne jemo, taka je sosedova informacija. lp Vesna Vesna Milek Recko
14. dec 2004 8:09
Pri nas se dobi goveji pršut in to v trgovini TUŠ zraven suhih izdelkov oz. ostalih pršutov. LP Rahela
14. dec 2004 8:22
Ker ne jemo sv. pršuta, redno kupujemo goveji pršut in sicer v L eclercu.Darja
14. dec 2004 13:39
Hvala vsem za odgovor. Vesela sem, da ga bom našla na slovenskih policah. Sama jem raje naš pršut. Govejega pa potrebujem za goste, ki ne jedo svinjine. Ja tudi divjačinski bi bil pravi Lumpica. Lp Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 14. dec 2004 13:41:57
14. dec 2004 15:51
Migla se mi je kar zdelo, da je problem v pujsu. Mogoče bo pa tvoje goste navdušila divjačina. Poskusi srečo na " farmi " Jelenov greben v Podčetrtku. Tam kupujem salame in vem, da pošljejo tudi po pošti. Seveda pa je priprava svežih divjačinskih jedi iz mojstrske kuhinje vreden tudi obiska. Tudi sama imam pršut najraje od poštenega pujsa. Lumpica
15. dec 2004 5:48
Lumpica, Jelenov greben v Podčetrtku poznam po imenu. Obljubim, da bom njihovo mojstrsko kuhinjo preizkusila kmalu, ko pridem domov v Slovenijo na dopust. Uro vožnje od mojega doma do tam ni veliko. Hvala za informacijo. LpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poke skleda z lososom
Jaffa torta