16. avg 2007 18:06
Tele novice so precej stare, pa me zanima, če se še vedno v jami - astra dobijo (če to sploh še obstaja) oz. kje se še dobijo. lp Pitončica
16. avg 2007 18:06
Tele novice so precej stare, pa me zanima, če se še vedno v jami - astra dobijo (če to sploh še obstaja) oz. kje se še dobijo. lp Pitončica
6. mar 2008 21:54
V vednost, če bo kdo kdaj rabil:
Plastika Sevšek
Hladilniška 3a
1000lj
01-549-25-35
Odprto od 06.00 do 22.00
Šla sem z namenom porabiti malo denarja :)
In seveda sm naletela na maksimalno neprijaznega in dela naveličanega delavca, kateremu je bilo zelo odveč da si je moral vzeti par minut da me je postregel :(
Ker sem videla da od njega ne bo nič sem se sama sprehodila po njihovi trgovinici, ki je ob enem "tovarnica", ter s prstom pokazala na tisto kar sem želela. In seveda upala da imam v denarnici dovolj denraja, ker si sploh nism upala spraševat pocenah :(
Seveda sm na koncu najdla neke "police" na katerih je bilo celo razstavljenih nekaj plastičnih škatel za piškote.
Napišem še cene, če koga zanima:
štirioglata 30*45 za knjigo ..... 1,30€ (vzela 10 kom)
okrogla premera 38cm ......... 1,30€ (vzela 5 kom)
okrogla premera 35cm ......... 0,95€ (vzela 5 kom)
škatle za piškote 750-1000gr ......0,21€ (vzela 20 kom)
Skupaj me je prišlo 28,45?pa bo mir nekaj časa :)
Upam da naslednjič "naletim" na koga bolj prijaznega :)
lp
Tukaj klikneš in si ogledaš moje slikice
Pitončica
Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 06. mar 2008 21:55:26
7. mar 2008 7:01
Pitončica, poznam lastnika. zato bodi previdna, kaj govoriš , te bom zatožila... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 07. mar 2008 07:02:12
7. mar 2008 14:26
men jih oči kupi v cash&carry snezinka
7. mar 2008 20:47
Sej mogoče me je pa lastnik tako "prijazno" postregel :(
Pa vrjemi, da če nebi rabila škatl bi mu zihr kej rekla :) tko sm se pa komaj zadrževala :)
lp
Pitončica
7. mar 2008 22:13
Po moje je bil on :) Okoli 60 let, trebušček... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
9. mar 2008 17:11
Pitončica, a imajo tam samo eno velikost štirioglatih škatel, ali mogoče več različnih? Ker bi me takale embalaža kar malo rešila, vendar pa rabim za torto dimenzije približno 40*33, za kar bi bil ta ki si ga ti kupila premajhen. Ker če ga nimajo se pa ne bom za brezveze spravila na iskanje tele trgovince *Alisha*
9. mar 2008 18:10
katka, ni mel trebuha, pa tudi 60 let ne :)
*Alisha* imajo tudi večje škatle od tiste ki sem jo jaz kupila.
lp
Pitončica
9. mar 2008 21:35
Okey, hvala, se bom pa en dan potem res tja zapeljala Tud za piškote mi je zmanjkal škatel, pa bom kar tam pogledala. *Alisha*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Debeli špageti s poletno zelenjavo
Klasična pizza