23. apr 2010 17:14
Joj, jaz pa nisem videla, a je bilo kaj uporabnega? Mi ravno zmanjkuje teh plastičnih škatel *Alisha*
23. apr 2010 17:14
Joj, jaz pa nisem videla, a je bilo kaj uporabnega? Mi ravno zmanjkuje teh plastičnih škatel *Alisha*
14. maj 2010 13:22
Kje se pa tole da dobiti v MB koncu?? Potrebujem škatle za torto 8enkratna uporaba) in kakšno za piškote. Kakšni bolj kompaktni podstavki za torto bi tudi prav prišli! Hvala! dete
14. maj 2010 22:11
Hvala, LeINA! zsa zsa
15. maj 2010 0:16
Hvala!!! Takoj ko bo čas grem po zalogo! dete
29. nov 2010 13:38
Ne najdem nikjer teme, oz. vem da je bilo nekoč govora o plastičnih škatlah za pecivo v obliki smreke.
Če se kdo spomni kje se dajo kupiti, lepo prosim za informacijo, lahko tudi na zs.
Hvala,
lp
Pitončica
29. nov 2010 14:04
Dobro se ti spomneš. Imaš srečo, da jaz redno pozabljam, zato pa pišem listke ;-) Plastika Sevšek Hladilniška 3a ljubljana 01 549 25 35 V spominu mi je ostalo, da katka lopatka osebno pozna gospoda. upam, da je to to kar si iskala, pa verjetno bo še kateri prav prišlo. krasjana73
29. nov 2010 14:26
Ne žal tam nimajo in ne delajo, sem redna stranka pri njih :) tako da sem se tam prvo pozanimala :)
majo samo srčke in neke kitare po naročilu za olimje.
sem poslala e-mail v proembo, tam naj bi imeli, vendar imajo "noro dobro spletno stan" :)
tako da niti ni razvidno kaj prodajajo, razem opisa namreč ni ničesar :)
Pitončica
29. nov 2010 15:15
Mialim, da je bilo rečeno, da se smrekce dobi pri enem izdelovalcu pvc-ja v Domžalah.Pa tudi meni ne uspe pridobiti natančnejše informacije.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
29. nov 2010 15:25
Ali ve kdo za dolenjsko-NM? hvala lepa nejcanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Ajdov kruh z orehi