Ali je kdo gledal kako in s čim je pripravil črnski kuharski mojster ( imena se ne spomnem ) muffine z belo čokolado v sredini, v nedeljo po 18,00 uri na tv SLO 1? Zanima me recept. Ujela sem samo konec, ko jih je že jedel.
Tanja
Ali je kdo gledal kako in s čim je pripravil črnski kuharski mojster ( imena se ne spomnem ) muffine z belo čokolado v sredini, v nedeljo po 18,00 uri na tv SLO 1? Zanima me recept. Ujela sem samo konec, ko jih je že jedel.
Tanja
30. nov 2004 13:35
Ne, so pa v današnji reviji JANA fajn recepti za mufinne. Tako, malo drugačni. DARJA DIMC
1. dec 2004 8:57
Hvala obema . Tanja
6. dec 2004 19:47
gikdoo zanima me ali je revija še v prodaji. Namreč ne kupujem Jane, tako da ne vem na koliko časa izhaja. Teja Martin
7. dec 2004 9:15
Joj, ne vem. Vam pa lahko zvečer prepišem recept. Bom navedla, da je prepisano iz revije. Lep dan, DARJA DIMC
9. dec 2004 11:28
OLA IME MU JE AINSLEY IN TO JE NJEGOV RECEPT ZA MUFFNE. 30 DKG 15 DKG RJAVEGA SLADKORJA 2 ŽLICI PECILNEGA 1 CELO JAJCE 1 ŽLICA VANILIJEVA EKSTRATA 2,25 DCL MLEKA 5 DKG MASLA (STOPIŠ V MIKRO) 1 TABLICA BELE ČOKOLADE IN MALINE 10 DKG LAHKO PA TUDI KAKŠNO DRUGO SADJE.SO SUPER MEHKI IN SOČNI JAZ SEM JIŽ ŽE 3 KRAT DELALA IN SO ŠLI ZA MED. MIKA ZLATA ZUPAN
9. dec 2004 12:18
30 dag..............moke??? a sestavine samo skupaj zmesas in das v pekac??? lp
9. dec 2004 14:16
Hvala vsem. Tanja
9. dec 2004 16:59
Toliko pecilnega???
9. dec 2004 17:25
Mišljeni sta 2 čajni žlički pecilnega. Pri 30 dag manjka moka. Kira postopek je pa sledeč: Moko, pecilni in sladkor zmešaš skupaj. Posebej zmešaš jajce, mleko, van.ekstrat in maslo. Vse zgneteš skupaj, dodaš tudi čokolado in sadje. Peče se 30 min na 200°C. maychiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Azijska solata s kozicami