18. avg 2005 9:02
Jaz pravim, da če bo kdo iskal dlako v jajcu, jo bo tam tudi sigurno tudi našel... kar se tiče tupperware posode je kvalitetna, definitivno kvalitetnejša od druge (cenejše) plastične posode, osebno jo uporabljam sedaj nekje 7 let in se niti vizualno ni spremenila, če ne drugega pa je kvalitetnejša zaradi hermetičnega zapiranja pokrovov, da o veliko lepšem izgledu sploh ne govorim... priznam pa, da je cena včasih malo pretirana in to je tisto, kar ljudi ponavadi zmoti. Jaz rešujem to tako, da kupujem posodo (seveda tisto, ki jo potrebujem), ki je v akciji, pa tudi s tupperware predstavnico imam dogovorjeno, da me pokliče, če je kaj pametnega v akciji...sicer pa ponavadi odločajo malenkosti, tako kot pri pralnem prašku, saj dve gospodinji lahko pereta z enakim pralnim praškom in v enakem pralnem stroju, pa bo še vedno ena imela bleščeče perilo, druga pa zapranega... jaz bi situacijo rešila tako, da bi kupila cenejši prašek, pa bi bila jaz in moja denarnica zadovoljna.. podobno lahko rešimo problem s plastično posodo... kupimo curver posodo ali pa celo lahko uporabimo steklene kozarce od vloženega sadja oziroma zelenjave namesto tupperware pa bo...
Lep pozdrav iz Štajerske pošilja Katjuška!
Sporočilo je spremenil(a) katjushka dne 19. avg 2005 23:58:09