23. okt 2007 18:53
Oba, 23.11. IN 24.11. sta že zasedena. Saj ni res ,pa je... renata.k
23. okt 2007 18:53
Oba, 23.11. IN 24.11. sta že zasedena. Saj ni res ,pa je... renata.k
23. okt 2007 19:11
a res, še dobro, da sem se prijavila danes zjutraj katka
23. okt 2007 20:21
Očitno bo treba pohitet s prijavami... Sicer pa ga bom vprašala, samo jaz, pa še cel kup bejb iz KulSlo gremo šele v soboto... lidka
23. okt 2007 20:34
Pokličite ga na GSM 041 704 510 in se zmenite z njim, če bo imel še kak dodaten tečaj dekoriranja tort. Lahko pa ga v petek vprašam, ko grem na pralineje.
23. okt 2007 23:12
darjuška je napisal/a: |
Na mesu in prilogah se kuha oz. peče: pečena svinjska rebra, krače po milansko, Soute straganoff, dušena pretaknjena govedina po lovsko, , piščančje krače s paradižniki in smetano, piščančji polpet s pehtranovo omako, svinjska ribica v testu, sesekljan telečjimedaljon v smetanovi omaki, kot priloge pa še testeninski kroket, ocvrte zdrobove kroglice, zdrobov pariški cmok, celestinski štrukelj, sotiran krompir, mešana zelenjavna priloga, pražene bučke, kuhano sveže zelje in sotirana gomoljna zelena. |
24. okt 2007 9:17
Za dekoracijo tort je razpisan še dopoldanski termin 25.11. Grem prvič, zato me zanima, v katerem koncu Loke je to? Mojca mojcap
24. okt 2007 9:34
Če greš (in najlažje je najti tako) iz smeri Ljubljane po stari cesti (ne po avtocesti), boš malo pred mestom Škofja Loka videla tablo desno za Frankovo in Hafnerjevo naselje. Zaviješ v to smer, to je pri semaforju desno. Potem pa za Frankovo naselje še enkrat, takoj v prvem križišču, zaviješ levo. Kmalu prideš do mercatorja na levi, pošte na desni. Parkiraš in na desni strani ceste je tudi delavnica - vhod je s stranske ceste, taka velika železna vrata, pa nič gor ne piše.
24. okt 2007 10:06
Tadeja, hvala, bom v novembru naredila en probni krog, bom vsaj imela razlig, da že prej kupim ticino maso. mojcap
24. okt 2007 10:36
jest bi šla pa na fino čajno pecivo pa je že zasedeno. Je katera že bila? Kako je bilo? Kaj ste kej delali? CARLY
24. okt 2007 10:43
Hoj, gre katera danes na tečaj Torte, kremne rezine, rulade? Firbec babji, ha?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Ploščati špageti z morskimi sadeži