28. okt 2007 13:53
katti jaz tudi ne ??? sem mislila,da ga imajo le pluskoti, pa vidim, da ga imaš tudi ti, pa ga ne najdeš...grem probavat katka
28. okt 2007 13:53
katti jaz tudi ne ??? sem mislila,da ga imajo le pluskoti, pa vidim, da ga imaš tudi ti, pa ga ne najdeš...grem probavat katka
28. okt 2007 13:55
ne gre, tudi direkt iz albuma ne, kot je napisala rimljanka katka
28. okt 2007 14:18
Katka, poglej med zasebna sporočila! veverica
28. okt 2007 14:22
očitno smo katke take mal nerodne hihi veverica a lahko prosim potem še meni katti
28. okt 2007 15:50
V orodni vrstici, točno nad tekstom, ki ga zdajle pišem, je levo od pola Format tudi en tak suh možic s klobukom, v rumenem suknjiču z rdečo kravato, če daste nanj miško, se izpiše: Vstavi/uredi sliko. To je menda to.
jaz še vedno trdim, da je najenostavneje s c/p. In res gre, no.
Tole je sneto s sosednjega foruma, kjer obujajo spomine in cedijo sline po petkovem tečaju pri Goljatu, he he . Slika je stanina, seveda.
Aja, uporabljam pa IE. rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 28. okt 2007 15:51:14
28. okt 2007 16:04
rimljanka,
ta tvoja varianta kopiranja slike ne funkcionira v Mozilla firefox, funkcionira v onem drugem ( malo prej poskusil ). V Firefoxu je treba it preko copy image location.
ežoj
28. okt 2007 16:34
tole orodno vrstico imate po mojem samo pluskoti. Pri nas "tanavadnih" je nad tekstom le znakec za smeškote... veverica
28. okt 2007 17:10
Orodna vrstica nima veze s pluskom. V explorerju jo jaz imam, če pa imam kulinariko odprto v operi (običajno) pa ne. Nena
28. okt 2007 17:53
nb je napisal/a: |
Orodna vrstica nima veze s pluskom. V explorerju jo jaz imam, če pa imam kulinariko odprto v operi (običajno) pa ne. Nena |
28. okt 2007 18:01
točno to, veverica sama imam zraven "odgovorite na temo" v zgornjem desnem kotu le rumen krogec z rdečim S za smeškote, spomnim pa se celega menija v poskusnem obdobju, vseeno hvala vsem, veverica, grem pa gledat na mail in poskusit, če tisto dela, ko si ti opisala katkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Raca z rezanci na azijski način
Gratinirani svaljki