27. sep 2007 11:39
Jaz grem 12.10.2007 na testenine, njoke .... še katera mogoče??? SILVA
27. sep 2007 11:39
Jaz grem 12.10.2007 na testenine, njoke .... še katera mogoče??? SILVA
18. okt 2007 22:23
Drage moje dame in gospodje, danes je bila mama na kruh in sem govorila z njo. Je tako vesela, kot ena majhna puncka, ki so ji dali Barbiko Vzemite malo z rezervo, ampak zgleda, da bo mojster Goljat imel tecaje se do sredine decembra. Je ugotovil, da ne more kar tako it. LP Jerneja USA
19. okt 2007 1:54
komaj čakam, da grem, hehe, že par let;) Naslednjo soboto pa res in poročam! In če bo v redu, grem še na kakega do decembra! Bi se pa še zahvalila barbari za gradivo od prejšnjega, hvalaaaa! Veri
19. okt 2007 8:50
Ni za kaj! barbara9
19. okt 2007 9:02
Jaz tudi komaj čakam. jade
19. okt 2007 10:44
Jaz bi tako rada šla na dekoriranje tort....ne vem kaj me je takrat pičilo ko so tečaji še bili da nisem šla.....upam da bo mojster Goljat res še uztrajal in nas še nekaj časa učil peke in kuhanja. A še katero zanima dekoriranje tort? kuharca37
19. okt 2007 10:59
Barbara, kakšno gradivo pa imaš od Goljata? LP! mijam
19. okt 2007 11:29
Kuharica men tudi zanima, če bi še bil ta tečaj se takoj prijavim. jade
19. okt 2007 11:32
jade dejmo mu težit ...ti 27.10 jaz 29.10 bo znorel in organiziral. kuharca37
19. okt 2007 11:43
Goljat je zelo odprt glede predlogov kakšne tečaje bi kdo želel. Njemu je pač vseeno kaj pokaže v kuhinji. Pri nas so ga na enem tečaju prosile, če se da organizirat tečaj kuhanja v voku in celo za dan so prosile. Mojster jim je tečaj odobril. Pokličite ga po telefonu in mu predlagajte kaj bi rade. Morda se vam celo priključim na tortah, ker na njih še nisem bila - bila pa sem na drugih desetih tečajih. Glede gradiva pa so to recepti kot recepti - šteje bolj tisto kar sam pripišeš zraven tekom tečaja. Moji listi so kar popisani. Ker se bojim, da jih ne bi kje založila, sem jih enostavno poskenirala in shranila na dva diska v računalniku.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Indijska vegetarijanska skleda