24. okt 2007 21:06
Zanima me, če je bil katera na tečaju peke poročnega peciva in kaj se je pripravljalo! LP Dipsi
24. okt 2007 21:06
Zanima me, če je bil katera na tečaju peke poročnega peciva in kaj se je pripravljalo! LP Dipsi
25. okt 2007 7:43
Prijavila sem se za peko poročnega peciva dne 22.11.07, sem iz Kopra. Je morda kakšna udeleženka iz mojega konca, da bi šle skupaj? lp mama4
25. okt 2007 8:47
tudi mene zanima, kaj se dela na peki poročnega peciva. LP! mijam
25. okt 2007 9:28
Kaj vas samo zanima, prijavite se, pa je. Se hecam, jaz sem se namreč že. Ta mi je še manjkal v moji zbirki. Loni Makaroni
25. okt 2007 10:28
Meni je ravno zadnjič mojster govoril, kok je poročno pecivo fin tečaj. (pa on nikoli nekaj na silo ne reklamira, da se ve...). Sva ravno na to temo nekaj čvekala in je govoril o nekih rezinah, več pa ne vem, in niti ne bom preveč razlagala, da ne bo kake pomote. Bo že katera, ki je bila povedala.
lidka
25. okt 2007 11:24
Jaz sem pa bila, ha, ha! Skratka: pri tem tečaju gre za peko mehkejšega peciva po katerem je bilo zadnje čase kar precej povpraševanja. Meni so bile nekatere stvari izredno všeč zato mislom, da se kar splača it. Je pa zanimivo, da tisto kar je bilo izredno preprosto meni ni odgovarjalo, ostalim pa zelo. Kaj naj vam rečem, probajte. Izkoristite še to kar se da. lp Vesna
25. okt 2007 17:17
Ali veste, da potekajo tečaji samo še do novega leta. lp irena IRENA305
25. okt 2007 17:57
irena o tem je govora zadnjih 5 strani. škoda da odhaja v pokoj, tudi jaz bi se rada udeležila kakega tečaja. nektarina
27. okt 2007 8:09
Veri a si že spakirala jade
27. okt 2007 13:23
jaz mam pa neki zate, dobiš popoldne... kje pa je danes ežoj, ko gremo res vse v smeri Gorenjske. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Angleški kolač