28. nov 2004 14:07
Jaz jo vedno namočim. Vesna Vesna Milek Recko
28. nov 2004 14:07
Jaz jo vedno namočim. Vesna Vesna Milek Recko
28. nov 2004 23:12
V vrtcu, kjer delam, pripravljajo zelo dober sojin namaz in sicer iz kuhane soje, kuhanih jajc,majoneze in po okusu česen. Vse to zmiksaš v mešalcu, postrežeš s kruhom in dober tek (količina sestavin je po občutku). Lep dan, SABINA ZARNIK
19. jan 2007 19:38
Ali bi mi lahko posredovali recept za sojino juho ali kako mineštro? Ampak iz zrn in ne iz kosmičev, ker jih nimam ter brez mesa. katti
20. jan 2007 10:01
Nimate idej? katti
20. jan 2007 10:51
jaz naredim čisto običajno zelenjavno mineštro, samo da dam še sojo v zrnih notr - not pa pade, kar je pač v hladilniku in po trenutnem navdihu... nike
20. jan 2007 13:03
Čorba od soje 2 skodelici soje, olje, 30g moke, manjša čebula, režen šesna, žlica par. mezge, 1 dcl kisle smetane, sol, poper, petršilj Čez noč namočeno ( v mal soljeni vodi ) sojo skuhati v sveži vodi do mehkega ( to meni nikoli ne uspe, da je kuhana do mehkega ) in propasirati. Na maščobi ostekleniti drobno narezano čebulo, dodati moko, mal pražiti, dodati zmečkan česen, doliti mrzlo vodo, dodati pasirano sojo, doliti toplo vodo, dodato mezgo, soliti, poprati in kuhati 10-15 min. Pred postrežbo dodati kislo smetano in petršilj. ( Iz knjige: 150 jela od pasulja ) ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hummus namaz
Lečin curry s kruhovimi cmoki