Živjo!
Rada bi se učila kuhati (bolj za zabavo), najraje bi to počela v dvoje, pa me zanima, če mi lahko kdo priporoči kakšen kuharski tečaj za začetnike (v LJ).
Hvala!
Dixie
dixie
Živjo!
Rada bi se učila kuhati (bolj za zabavo), najraje bi to počela v dvoje, pa me zanima, če mi lahko kdo priporoči kakšen kuharski tečaj za začetnike (v LJ).
Hvala!
Dixie
dixie
18. nov 2004 18:05
Poglej med teme v forumu. Se je že jeseni o tem na veliko razpredalo... Lp Saša Sasa Aleksandra Venturini
19. nov 2004 16:26
Saša, sem že pogledala, pa nisem našla ničesar razen o nuni in Goljatu... Bi mi lahko, prosim, še enkrat kdo napisal? Najlepša hvala! dixie
21. nov 2004 10:28
Imam katalog turističnih kmetij. Turistična kmetija pri Toplakovih v Juršincih -Marta in Simon Toplak,Juršinci 21,2256 Juršinci - v zimskem času prirejajo kuharske tečaje izvirnih domačih jedi. Katalog turističnih kmetij pa izdaja Združenje turističnih kmetij Slovenije iz Celja.Katalog je brezplačen. l.p. Vesna Leben
21. nov 2004 19:45
Pošiljam link za tečaj pri Goljatu! LP, S
22. nov 2004 19:46
Zelo zanimive kuharske tečaje najdete v reviji Dober tek. Potekajo v Škofji Loki in niso dragi. Tam je vse napisano po datumih in zvrsteh oziroma kaj se kdaj uči. Vredno obiska, bi rekla. mamamia
14. dec 2004 12:13
Šola - tečaji kuhanja poteka v Ljubljani in to prav po vašem okusu. Za to leto smo končali, nadaljujemo predvidoma 13.01.05. Več splošnih informacij dobite na www.zvijezda.si. V naslednjem letu je predvideno več učenja v pripravi omak, mesa,zelenjave... lep pozdrav.
21. dec 2004 3:40
21. dec 2004 7:58
Pridružujem se mnenju Galje. V kuhinji sem že 30 let. Najboljši tečaj je praksa in izmenjava mnenj. Toliko majhnih "for" je, ki jih čisto slučajno slišiš, največ pa pridobiš s prakso in voljo po eksperimentiranju in nečem novim. Pozdravček!
19. nov 2011 19:45
mne tudi zanima kuharski tečaj, sem iz Obale a bi se peljala tudi dlje. Obstaja kje to? V tujini vem da je kar popularno
cokolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Pivski kruh
Bujta repa