Iščem najlonke s čimveč % bombaža.Do zdaj sem našla le model Saša z 20% bombaža.
Prosim za pomoč.
Vesna Leben
Iščem najlonke s čimveč % bombaža.Do zdaj sem našla le model Saša z 20% bombaža.
Prosim za pomoč.
Vesna Leben
16. nov 2004 14:23
nina mandarina
17. nov 2004 8:18
Vesna Leben
17. nov 2004 8:39
Poskusi v specializiranih trgovinah, sama sem pred leti imela take s 70 % bombaža, bile so italijanske znamke, žal se ne spomnim, katere. Če si bolj suhcena, pa lahko najdeš kaj uporabnega tudi na otroških oddelkih, vzameš številko za najstnice :)))
17. nov 2004 8:53
Tudi jaz sem jih iskala (s čim več bombaža) in našla in so super! Če greš v trgovino Polzela boš dobila nogavice z 50% bombaža in so res super ! Priporočam! Tatjana
17. nov 2004 8:56
v čem je fora teh nogavic...so bolj tople ali kaj :) ? nina mandarina
17. nov 2004 20:54
Te s 20% bombaža so bolj močne, seveda bolj tople-za hladne dni.Ne strgajo se ti tako hitro kot običajne najlonke.Bombaž pa je seveda tudi bolj prijazen za kožo.Moja koža se bolje počuti v bombažu. Vesna Leben
17. nov 2004 21:53
Hoj! Jaz sem jih ravno danes kupila. Hlačne nogavice polzala z 80% bombaža, 15% poliamida, 5% elastena imajo tudi take brez stopala. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
18. nov 2004 8:25
Vem, da tole ne paąe zdraven; kaj pa ľabe za nosečnice s čimveč bombaľa? Jaz jih iąčem in iąčem, pa brez uspeha... Ali pa nosečniške, ki bi bile debelejše od 20 den. Jaz počasi že zmrzujem... lp, lidka Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 18. nov 2004 12:42:28
18. nov 2004 11:53
Ne da bi delala reklamo, ampak Fabiani je pred leti uvažal italijanske žabe, ki so bile na notranji strani bombažne, na zunaj pa najlonke. Dva taka para še imam in nosim. Povprašajte v trgovini ali pri uvozniku. Irena
20. nov 2004 15:50
Jaz sem nosečniške najlonke kupila v trgovini Sanolabor , predvidevam pa da bi jih bilo možno dobiti tudi v vsaki lekarni . KatarinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Zdrava orehova potica