ali ga je katerea ze delala? bi mi hotela zaupati recept?? in ali ga je katera v avtomatu za kruh??
cau
mihana
ali ga je katerea ze delala? bi mi hotela zaupati recept?? in ali ga je katera v avtomatu za kruh??
cau
mihana
15. nov 2004 15:40
Mihana to je samo malo boljši kruh z jajci, mlekom, margarino. Navadno se na hlebcu naredijo tudi okraski: jezušček, ovčke... V avtomatu je za okraske neizvedljivo. lp Vesna Vesna Milek Recko
17. nov 2004 9:14
Če želiš narediti pravi božičnik ali testene jaslice dobiš recept in podroben opis izdelave v knjižici Božičnik od Marije Korošec.Pred nekaj dnevi sem jo kupila v Mohorjevi družbi na Poljanski cesti v Ljubljani.Cena je cca.1500 sit.Toda to je bolj dekorativna zadeva,če želiš dober božični kruh pa je Recin nasvet za to.LP Aki
17. nov 2004 9:22
a ima mogoče katera preverjen recept za v kruhomat???? hvala mihana
17. nov 2004 10:32
mislim, da se da notri tudi kakšno suho/kandirano sadje...ali pač ne? nina mandarina
17. nov 2004 16:38
Pina, v zmoti si. Ta kruh je samo malo boljši, tako naprimer kot šarkelj, samo brez rozin. Je pa bogato okrašen zato ne vem, zakaj in na kakšen način bi ga spekla v avtomatu. Iz avtomata pride čisto navadna kocka, to pa mora bit okrogel hlebček okrašen vsaj s kakšnim križem ali pa jaslicami sicer ni božičnik. lp Vesna Vesna Milek ReckoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Burito palačinke z lososom