25. mar 2008 21:49
Hvala za nasvete Sicer že imam wok iz akcije najboljšega soseda,samo je seveda teflonski in to ni to. Peugeot ima
25. mar 2008 21:49
Hvala za nasvete Sicer že imam wok iz akcije najboljšega soseda,samo je seveda teflonski in to ni to. Peugeot ima
26. mar 2008 5:07
Tudi jaz sem pred leti dobila Hen homov vok za rojstni dan. Imam ga še danes, z njim sem zelo zadovoljna in se nič ne prijemlje. Je težek, zato hrano obračam z priloženo leseno lopatko, pa je. Saj se v voku hrana ne sme kuhati 2 uri, vse gre zelo hitro. Prej si vse narežem in pripravim in nato v 5-10 minut končam in to je to.
Sem ap novega dobro segrela in prepekla, kot je vendi napisala.
Kyara
27. mar 2008 7:33
Iščem wok po trgovinah in edini pametni je bil v Merkurju- ampak cena nekje okoli 300 evrov!!! Ali kdo ve, kje bi dobila wok za primerno ceno in da bi bil za indukcijsko ploščo? metuljček
27. mar 2008 10:06
različnih materialov - http://wohnen.search.ebay.de/wok_Kochen-Geniessen_W0QQ_trk klavdija ta je za indukcijsko http://cgi.ebay.de/Tefal-Jamie-Oliver-Gold-Editi Sporočilo je spremenil(a) klavdijaB dne 27. mar 2008 10:08:04
30. mar 2008 18:31
Jaz imam vok, ki je bil uporabljen samo enkrat, če ga kdo potrebuje, ga podarim bsvoljsak
4. jan 2010 3:15
A še katera podari vok??? )) Resno, morda kdo ve kje se da kupiti vok iz tolčenega železa, na enaplus.com ga ni... hvala! terakota
7. maj 2013 13:37
Imam Emo WOK 32 CM z emajl pokrovom - nerabljenega.
Iščem večjega (cca 50 cm) - lahko rabljenega. Lahko tudi kakšno drugo posodo v približno taki obliki (nizka, široka) - ne bom uporabljala za kuhanje. Če ima kdo kaj takega, se priporočam za menjavo ali nakup.
Brgita
8. maj 2013 8:42
Podobne oblike je tudi sač ali pokrov od večjega žara. Če ima kdo kaj takega in ne potrebuje, se toplo priporočam. Po trgovinah sem že povprašala, vendar posameznih delov ne moreš kupiti. Hvala vsem za ideje! Lep dan,
Brgita
15. maj 2013 16:01
Vok z azijskim poreklom sem videla v trgovini v Šentvidu (v Ljubljani).
rdkapica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Sirovi napihnjenčki z dodatkom