Ste slisali?!?

izid  

član od: 31.8.2004

sporočila: 261

4. nov 2004 18:15

No, sem pa not padla in ne vem kaj je kebab. Izi

simon  

član od: 31.8.2004

sporočila: 16

4. nov 2004 20:12

Je preprosto:Lepinjo popečejo v grilu na cca.250stopinj,prelijejo z belo omako, dajo gor meso(k je v Kamniku predober), na meso pride zelenjava(po želji) in čebula, še enkrat prelijejo s prelivom-tokrat z rdečim....Stisnejo skup in GUALA kebab je za jest. Opa pardon za ŽRET. Meso se vrti pokončno ob ognju in ga z nožem režejo dol. Dober tek simon vidic

Fani  

član od: 18.7.2002

sporočila: 371

5. nov 2004 7:00

Bjondika, hvala. Vidim, da je ravno ob "moji" obvoznici... Pozdrav, Fani

Bjondika  

član od: 3.11.2004

sporočila: 12

10. nov 2004 12:15

No, zadnjic sem sla mimo modne hise in malo pokukala proti novi lokaciji Kamniskega kebaba (ne, nisem firbcala, cisto slucajno sem sla mimo! ) in moram reci, da pridno delajo, barvajo, cistijo ... Naj bi v enem tednu odprli, ce bo slo vse kot je treba. Njami! Samo toliko, da veste Bjondika

andrejqa  

član od: 4.1.2002

sporočila: 4

17. jan 2005 20:09

No tale "kebab" je pa očitno že neki časa odprt - me že dolgo ni blo tam okoli. Smo šli valda probat in ... itak - mljask. Za povrh majo še pa ubitačno dobre palačinke, tko da se mi je že skor zmešal - ker mam omejeno prostornino želodca - pa je kriza če so oči lačne Uglavn, tole se res splača jit probat!

p|na  

član od: 1.3.2004

sporočila: 234

18. jan 2005 9:09

kako ? jaz pa zanč šla mim pa bulla v tisto smer pa nič vidla ..mogoče se nism dovolj poglobila nina

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

18. jan 2005 13:50

A ima ta kamniški kebab kakšno zvezo z doner ali kako se že reče kebabom, ki domuje v Ljubljani?? Mi v Mariboru ga jemo na poletnem festivalu na Lentu, zdaj pa je sin povedal, da imajo posolvalnico na avtobusni postaji. In nam ga seveda hodi iskat, ker je tako preklemano dober. Mamamia mamamia

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

18. jan 2005 13:59

Mamamia, jaz sem pa na Lentu vedni jedla takos. Bi dala ne vem kaj , da bi ga spet lahko. In samo v casu Festivala se ga je dalo kupit, mislim na tocno tega z Lenta. No, to pa je bilo res za 10 tock. Saj smo ga se kje drugje jedli, vendar takega nikjer drugje. Si mi pa naredila skomine.... julia

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

19. jan 2005 10:47

Čigav pa je bil tisti tacos z Lenta? Kaj pa če je bil iz restavracije Tacos na Lentu? Tam je čez vse leto vse mehiško dobro. Mamamia mamamia

julia  

član od: 5.12.2004

sporočila: 513

19. jan 2005 11:20

Ja mamamia, tocno to, kar si napisala. Vendar (vsaj takrat, ko smo se hodili tja) v restavraciji niso imeli tistega tacosa , ki so ga pripravljali na Lent festivalu, ker je bila tista zadeva, kjer se pece meso prevelika in zato so tak" tacos delali samo v casu prireditev. ;-( Tako smo vedno cakali na junij in potem - veselica (vsaj zame). To je ze leta nazaj, mogoce je danes drugace, vendar spomin na tiste tacose je pa ostal. Nikoli nisem jedla boljsih. julia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti