Ali ima mogoče kdo recept za magdalence? pogledala sem že v vse kuharske knjige in na internet, pa ga nikjer ne morem dobiti. Vesela bom vaše pomoči!
nika7
Ali ima mogoče kdo recept za magdalence? pogledala sem že v vse kuharske knjige in na internet, pa ga nikjer ne morem dobiti. Vesela bom vaše pomoči!
nika7
3. nov 2004 9:14
Če se ne motim, so magdalenice muffini - zanje boš našla kar nekja receptov in nasvetov. Za začetek si pomagaj s tem: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3072
3. nov 2004 9:43
Magdalenke 6 jajc in 125 g sladkorja penasto stepemo, dodamo limonino lupino, 120 g stopljenega masla in 125 g moke. Testo damo v namaščene modelčke za magdalenke in sicer do 2/3. Pečemo 12 minut pri 180°C. Pečene zvrnemo iz modelčkov na rešetko in po želji posujemo s sladkorjem v prahu ali oblijemo s čokolado. Lp, Maja
19. feb 2007 22:32
Danes sem zasledila v Leclercu modelčke za "magdalence" po 4,26 EUR ( 12 kos v enem )
Lp,
kobra 1
19. feb 2007 23:25
Pred kratkim je bilo govora o magdalenicah tu na forumu. Na žalost nimam pluskota, da bi poiskala, po vrsti gledati vse pa je malo zamudno...pa ti bo verjetno kdo drug lahko dal link...
20. feb 2007 7:29
Katka, včeraj predno sem poslala sporočilo sem iskala, kje smo se pogovarjale o magdalencah (ne dolgo nazaj) a tudi jaz nisem našla. Mogoče bo kdo drug priskočil na pomoč kobra 1
20. feb 2007 8:00
ne najdem foruma o magdalencah,kot kaže ga je miška pojedla Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Raca z rezanci na azijski način