![](/userdata/avatar/7IJ6REHMV00BBEXKN8B1.jpg)
25. sep 2008 16:32
katka lopatka je napisal/a: |
Uuu Cila, sploh nisem vedela, da obstajajo taki stiskalci z zobčki .......![]() |
še poslikala sem obe varianti od blizu - link je v prejšnjem (popravljenem) prispevku.
Cila
25. sep 2008 16:32
Uuu Cila, sploh nisem vedela, da obstajajo taki stiskalci z zobčki .......![]() |
še poslikala sem obe varianti od blizu - link je v prejšnjem (popravljenem) prispevku.
Cila
25. sep 2008 17:57
Katka, saj tisti kostanjev pire v lončkih od Leda tudi poznam, samo tam je v glavnem šlag in bolj malo kostanja. čisto v redu, če se hočeš posladkati, manj pa za izdelavo torte. teta torta
25. sep 2008 18:03
Uuu Cila, sploh nisem vedela, da obstajajo taki stiskalci z zobčki...madona...imam takega ravnega in sploh ne funkcionira dobro, tudi za česen ne, zato mi je to čisto odveč početi in ga sekljam ![]() ![]() ![]() ![]() |
25. sep 2008 20:12
Popravte me, če se motim.... A hočte imet rjavo kožico v kostanjevem pireju? Zato iščete stiskalnico za česen z "zobčki"? Jaz moram tud v nabavo svojega pripomočka za stiskanje, do zdaj sem imela izposojenega. LP!
25. sep 2008 20:30
rdkapica, Lučka živi na italijanski strani zdaj že bivše meje. Drugače pa kostanjevo moko dobiš v trgovinah z zdravo prehrano, sama kupujem tisto od nem. proizvajalca Hammermuehle.
Loni Makaroni
25. sep 2008 21:03
Sy je napisal/a: |
Popravte me, če se motim.... A hočte imet rjavo kožico v kostanjevem pireju? Zato iščete stiskalnico za česen z "zobčki"? Jaz moram tud v nabavo svojega pripomočka za stiskanje, do zdaj sem imela izposojenega. LP! |
Ne, ne. Nočemo rjave kožice v pireju. Mimogrede v tej temi iščemo še stiskalnico (z zobčki) za stiskanje česna samega.
Cila
25. sep 2008 21:09
Loni je napisal/a: |
rdkapica, Lučka živi na italijanski strani zdaj že bivše meje. Drugače pa kostanjevo moko dobiš v trgovinah z zdravo prehrano, sama kupujem tisto od nem. proizvajalca Hammermuehle. Loni Makaroni![]() |
25. sep 2008 21:47
malan je napisal/a: |
jaz jo sicer imam, vendar so te zadeve majhne - v nje maroni in večji kostanji ne grejo? poleg tega vtikat vsak kostanj posebej in čistit...še vedno bo zamudno |
29. sep 2008 18:15
isem brala vseh strani, zato mi oprostite, če to vprašam, pa je katera že napisala. Rada bi vedela, za kaj vse se rabi kostanjeva moka. Hvala! Iz kostanjeve moke lahko narediš njoke, štruklje, peciva,torte... swarovskiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Jabolčne rožice
Pijana Kokoš