17. avg 2005 15:05
Pri nas imamo problem kemičnega svinčnika, ki ga ne moremo očistit. Svetla (bež) garnitura Hvala za pomoč! lp Maša
17. avg 2005 15:05
Pri nas imamo problem kemičnega svinčnika, ki ga ne moremo očistit. Svetla (bež) garnitura Hvala za pomoč! lp Maša
17. avg 2005 15:06
17. avg 2005 20:31
sem nekje prebrala in stestirala, da se lahko sedežna učinkovito očisti z otroškimi robčki za umivanje otroške ritke (Nivea, Pampers...) sedežna je dobro očiščena. Moje mnenje - če je nežno za otroško ritko, potem ne bo problem za sedežno garnituro. Mateja tejčaneznan uporabnik
27. avg 2005 19:44
ali se lahko masten flek na usnju očisti z lekarniškim bencinom. tatjana vidic
30. avg 2005 1:08
To z otroškimi robčki je čista resnica. Do tega sem prišla čisto slučajno ko sem otroka previjala na sedežni pa mu je malo ušlo. Hitro sem pobrisala z robčki in se je že bolj svetila. Res pa je, da imam črno usnje, tako da nimam takšnih problemov z umazanijo. SONJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Burek z lahko solato