31. okt 2004 18:11
V Ljubljani se lahko naučite in uživate ob kuhanju v šoli kuhanja Zvijezda, več informacij na www.zvijezda.si koste
31. okt 2004 18:11
V Ljubljani se lahko naučite in uživate ob kuhanju v šoli kuhanja Zvijezda, več informacij na www.zvijezda.si koste
31. okt 2004 21:18
Goljatovi tečaji so po 8 jurjev. Loni Makaroni
1. nov 2004 9:46
tale milenko pa kuha na tv pika z rezo..hehe, smesna oddaja. nina
1. nov 2004 9:48
goljatovi tečaji je en dan 8 jurjev ne? sej pol sploh ni tok drago, če primerjam u fuzinskem gradu daš za en dan okol 13.000 al celo več. nina
1. nov 2004 9:50
btw Loni dobr podpis hehe...bom si jz dala nina mandarina nina mandarina
1. nov 2004 19:35
men pa zanima ali je katera bla na goljatovih tečajih in kako se prijavis a kar tja pokličeš in to je to??? lp mihana
2. nov 2004 7:25
p|na, tudi o ceni smo se enkrat pogovarjali. Mislim, da nekih 8 tisoč. Nisem pa prepričana. Najbolje je, da jim pišeš in jih povprašaš. Mimika
2. nov 2004 12:53
Jaz sem bila, jih pokličeš in se zmeniš. Lahko se pa prijaviš kar po internetu. Denar prineseš s sabo. Saj domov pa tudi kaj odneseš, jaz sem bila na poticah in sem dobila cel plato različnih potic. Tečaji so zmeraj ob 17. uri in trajajo vsaj do osmih. Če pa je večja skupina, se da zmeniti tudi za kako drugo uro. Loni Makaroni
2. nov 2004 13:45
Pozdravljeni, jaz pa bi rada vedela kej o pripravi hitrih kosil (v 20 ali 30 min.) ? če kdo ve, če je kje v forumih bilo kaj takega že povedanega? lep pozdrav vsem in hvala! keyj
9. nov 2004 10:29
Ravno danes v Mariboru: TECAJ HITRA IN POCENI KOSILA http://www.velikazlica.org/ vrbaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda