12. jun 2005 13:02
Posodo že uporabljam na indukcijski plošči. l.p.
12. jun 2005 13:02
Posodo že uporabljam na indukcijski plošči. l.p.
12. jun 2005 14:58
Jaz sem si nabavila nekaj WMF posode za Šparove pike.Moram reči, da sem z njo izredno zadovoljna in jo imam namen še nekaj dokupit, tako, da bom zamenjala večino zdajšnje posode, čeprav je tudi ta rostfrei. Primerjave pa vendarle ni. Danes sem prvič uporabila ponev, ki je sicer za našo družino nekoliko majhna, in ko sem jo pohvalila, je moj sin, ki je kuhar rekel, da ne stane zastonj 15.000 SIT v redni prodaji.Tudi v šoli so kuhali v tej posodi, tako da jo pozna še od prej.Res je vredna svojega denarja. Primerna je pa za vse vrste kuhališč, t.j. od plina, elektrike, steklokeramike do indukcije. Torej, če niste zagrizeni AMC-ejevci ali Zepter-jevci si nabavite to posodo. Ne bo vam žal.Uporabljajo jo tudi profesionalci, to pa tudi nekaj pove. Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 12. jun 2005 14:59:51
12. jun 2005 15:44
WMF posoda je izjemno kakovostna, imam je sicer le nekaj kosov, zato pa toliko več njihovih manjših kuharskih pripomočkov (od klešč, prijemalk in podobnega, pa jedilni pribor in podobno). Pri Muellerju v Mariboru je imajo kar nekaj. Tukaj je pač manjša kupna moč in ne poide tako hitro kot na primer v Ljubljani. Pozdrav, Mamamia mamamia
13. jun 2005 13:48
Dolgoročno gledano je WMF dobra naložba, če se lahko uporablja na steklokeramični plošči. Na mojo AMC magnet ne prime, torej bo treba v daljni bodočnosti kupiti kombinirani štedilnilk s steklokeramično ploščo - 2 električni in dve indukcijski. Ker hitri pokrovki se ne bi kar tako zlahka odpovedala. Da se AMC lahko kupuje po delih, pa nisem vedela. Sestra se je pred par leti zanimala za hitro pokrovko, pa so ji hoteli vtišat komplet. Mogoče so že takrat prodajali posamezno. LP
14. jun 2005 7:44
Od WMF je meni najbolj všeč lopatica za torto, ker ima tak mehanizem, da lopatko s kosom torte postaviš na krožnik in povlečeš, kos torte pa lepo ostane na krožniku - nobenega prekucevanja in packanja. Loni Makaroni
15. jun 2005 20:44
Zakaj so pa meni, ko sem prvič prala WMF posodo (en lonec iz Spara) v pomivalnem stroju, nastale pike, ki zgledajo kot rja (na zunanjem dnu posode)? Atina
16. jun 2005 10:16
Atina, možno je, da si mela v stroju kakšno stvar, ki ni rostfrei, oziroma ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. To se je namreč meni zgodilo, ko sem imela ene nože, pa je bilo potem vse pikasto. Posodo pa tudi sama pomivam v pomivalnem stroju, pa je kot nova. Julija
17. jun 2005 11:39
Mislčim, da je bilo vse primerno za pomivalni stroj. Zraven je bila tudi druga posoda (ena AMC in ena navadna), pa ni nobenih posledic. Razmišljam o reklamaciji. Mogoče imam srečo in sem dobila slabo serijo. Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 17. jun 2005 22:22:06Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Veganski narezek z nachosi