Ali mi lahko posredujete kakšne recepte z pudingom, bebi piškoti, sadjem...
Morda je že kakšen na tem portalu, pa mi povejte samo naslov recepta
Vsem v naprej hvala, Nataša
NatasaK
Ali mi lahko posredujete kakšne recepte z pudingom, bebi piškoti, sadjem...
Morda je že kakšen na tem portalu, pa mi povejte samo naslov recepta
Vsem v naprej hvala, Nataša
NatasaK
18. okt 2004 15:29
nekaj jabolk (po okusu) 3 čokoladni pudingi bebi piškoti sladkor sladka smetana po želji kakav Na posodo, v kateri bomo sladico pripravljali, zložimo eno plast bebi piškotov. Jabolka olupimo in narežemo na koščke. Kuhamo jih v osladkani vodi dokler se ne zmehčajo. Bebi piškote navlažimo s sokom(ne z vsem, le s kakim 1/2 dcl ali manj) , v katerem smo kuhali jabolka. Odcejena jabolka zložimo na piškote. V jabolčnem soku (če ga je premalo, dodamo navadno vodo) skuhamo puding, ki ga prelijemo čez piškote in jabolka. Za nekaj ur spravimo v hladilnik, nato sladico premažemo s stepeno sladko smetano in posujemo s kakavom. Druga varjanta pa je, da čez navlažene bebi piškote prelijemo puding, v katerega smo dodali zmiksana jabolka. Prav tako za nekaj ur spravimo v hladilnik, nato vse skupaj premažemo s stepeno sladko smetano in posujemo s kakavom. Dober tek! Sporočilo je spremenil(a) Mikrob dne 17.okt 2010 14:58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Raca z rezanci na azijski način