ker sem stara komaj 12 let še ne vem dobro kuhati. a bi mi lahko dali kakšne recepte in to takšne bolj preproste da bom zmogla sama kuhati brez pomoči staršev
že v naprej se zahvaljujem
lep pozdrav
SEXYLADY
ker sem stara komaj 12 let še ne vem dobro kuhati. a bi mi lahko dali kakšne recepte in to takšne bolj preproste da bom zmogla sama kuhati brez pomoči staršev
že v naprej se zahvaljujem
lep pozdrav
SEXYLADY
18. okt 2004 14:24
Tortelini s smetano in sunko: spinacne torteline skuhas v slanem kropu. V vecji ponvi pocvres na kocke zrezano sunko. Dodas sladko smetano, segrejes in kuhane torteline. Na enak nacin lahko naredis katerekoli testenine. Testenine s paradiznikovo omako: testenine skuhas v slanem kropu. Med tem casom na drobno zrezes cebulo in jo pocvres na oljcnem olju. Dodas paradiznikovo mezgo in zacombe po okusu. S to omako zabelis kuhane testenine. ribica
18. okt 2004 16:00
Za 12 let je tvoj podpis no malo................. Lepo pa je od tebe, da hočeš presenetiti starše. Zdaj ko se bliža zima - pečenice popečeš na maščobi in dodaš kuhano kislo zelej ali repo. Še malo soli in je gotovo. Poročaj o uspehih. Moja prva pašta je bila surova. Lumpica
18. okt 2004 18:12
Na pekač naloži podolgovate paprike in jih v pečici speci tako, da jim koža odstopi. Vzemi jih ven in ko se bodo ohladile jih olupi in operi. Naloži jih v solatno skledo, dodaj sesekljan peteršilj in česen, sol in okisaj po okusu. Tako pripravljeno solato postrzi s kruhom. lp Vesna Vesna Milek ReckoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Pesto palačinke