19. okt 2004 19:00
Upam, da bo ljubljanski H & M bolj podoben tistemu na Dunaju, kjer je trgovina res ogromna in prav takšna izbira. V Gradzu je malo slabše a vseeno OK, v Celovcu mi pa sploh ni všeč. Pri kvaleiteti je pa takole - malo denarja-malo muzike. So stvari, ki so kvalitetnejše in zato kakšnega tisočaka več, so pa tudi lepi in ugodni puloverji, ki pa so po pranju ali dveh čisto zmuckani. Za otroke je pa H & M definitivno prava izbira. Stvari so lepe in ugodne. Moji tamali smo v Gradzu (poleg ostalih stvari) kupili zelo lep pulover za ceno 3.000 SIT, tu pa bi za podobnega zagotovo odšteli najmanj 6 tisočakov. Ker otroci hitro prerastejo nekatere stvari, je razmerje med ceno in kvaliteto ravno pravšnje. Sama kupujem v Emporiumu, v Mangu, v Sportini in še kje, kjer so mi bile stvari všeč in niso bile predrage. V New Yorkerju se pa splača kupovati navadne majice s kratkimi ali dolgimi ali pa 3/4 rokavi (take bolj klasične stvari in ne tistih ultra modernih "zmazkov"). Je pa seveda odvisno, kakšna oblačila nosite in katero konfekcijsko številko. V Citypark pa prihaja tudi Orsay. Sama imam nekaj pulijev od tam, vendar so iz švicarske trgovine. Zadnjič sem opazila, da je ta trgovina tudi že na Čopovi ulici v LJ, ampak te že od zunaj mine, da bi stopil noter, kaj šele, da bi kaj kupil. Upam, da bo tu bolje. Vendar pa se je treba zavedati, da vse te oblačilne verige v glavnem ciljajo na mlado (najstničko) ciljno skupino. Vendar pa se da vmes najti kakšen zanimiv in ne preveč kričeč kos. LP