Ugodni nakupi oblačil v lj

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

19. okt 2004 19:00

Upam, da bo ljubljanski H & M bolj podoben tistemu na Dunaju, kjer je trgovina res ogromna in prav takšna izbira. V Gradzu je malo slabše a vseeno OK, v Celovcu mi pa sploh ni všeč. Pri kvaleiteti je pa takole - malo denarja-malo muzike. So stvari, ki so kvalitetnejše in zato kakšnega tisočaka več, so pa tudi lepi in ugodni puloverji, ki pa so po pranju ali dveh čisto zmuckani. Za otroke je pa H & M definitivno prava izbira. Stvari so lepe in ugodne. Moji tamali smo v Gradzu (poleg ostalih stvari) kupili zelo lep pulover za ceno 3.000 SIT, tu pa bi za podobnega zagotovo odšteli najmanj 6 tisočakov. Ker otroci hitro prerastejo nekatere stvari, je razmerje med ceno in kvaliteto ravno pravšnje. Sama kupujem v Emporiumu, v Mangu, v Sportini in še kje, kjer so mi bile stvari všeč in niso bile predrage. V New Yorkerju se pa splača kupovati navadne majice s kratkimi ali dolgimi ali pa 3/4 rokavi (take bolj klasične stvari in ne tistih ultra modernih "zmazkov"). Je pa seveda odvisno, kakšna oblačila nosite in katero konfekcijsko številko. V Citypark pa prihaja tudi Orsay. Sama imam nekaj pulijev od tam, vendar so iz švicarske trgovine. Zadnjič sem opazila, da je ta trgovina tudi že na Čopovi ulici v LJ, ampak te že od zunaj mine, da bi stopil noter, kaj šele, da bi kaj kupil. Upam, da bo tu bolje. Vendar pa se je treba zavedati, da vse te oblačilne verige v glavnem ciljajo na mlado (najstničko) ciljno skupino. Vendar pa se da vmes najti kakšen zanimiv in ne preveč kričeč kos. LP

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

19. okt 2004 19:09

Kaj pa second hand, trgovina z rabljenimi oblačili v mali blagovnici v BTC-ju?Oblačila so iz tujine in iz čistilnice. Vesna Leben

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

19. okt 2004 19:49

Jutri grem v LJ in bom malo pogledala naokrog. Ja, če ne bo prevelika gneča, tudi v H&M - že zaradi radovednosti! Vesna, kje pa je second hand, v kateri hali? Hvala vsem, poročilo sledi! LP, Stanka

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

19. okt 2004 21:47

Second hand-joj,ne vem katera hala,v isti stavbi kot ADUT,je pa nasproti pošte v BTC-ju. Vesna Leben

Sanjab1  

član od: 7.10.2004

sporočila: 98

20. okt 2004 0:26

Jaz sem stara 21 let in se rada lepo oblecem vsak dan. Ker pa kot studentka nimam dovolj denarja, da bi oblacila kupovala po dragih ljubljanskih butikih, je boljse, da gres veckrat pogledat v cenejse trgovine. Vcasih stopim v kaksno trgovino in mi je kar slabo, ko pa malo bolje pogledas pa zagotovo najdes eno stvar, ki ti je vsec in po zelo dostopni ceni. Jaz grem rada veckrat v Metro ali pa Centromerkur. Vedno ne najdem kaj zanimivega, vcasih pa vendar le. Splaca se pogledat, ker so cene bistveno nizje. Redno pa tam kupujem spodnje perilo ( zase tangice in za fanta bokserice ) in nogavice. Ravno prejsnji teden pa sem v izlozbi videla cudovito svetlo modro bundo... Hlac ne kupujem tam, ker sem za hlace prevec izbircna, imajo pa veliko raznovrstnih majic za oba spola. Kot sem ze rekla, potrebno si je vzeti cas in veckrat pogledat, ce zelis malo privarcevat. So pa seveda stvari, ki jih v taksnih poceni trgovinah ne mores kupiti... Ce pa bos kupovala (dokaj) poceni cevlje pojdi v City park ( trgovina Humanic in Turbo shoe ) in v industrijsko cono Rudnik ( trgovina Yello, vcasih pa najdes kaj celo v Leklerku ). Odvisno, kako zahtevne otroke imas. LP Sanjab1

Sanjab1  

član od: 7.10.2004

sporočila: 98

20. okt 2004 0:28

Pa se tole, za mlade ( jaz sem redno tam ) je obvezen ogled trgovine Two way ( kadar so razprodaje ) v BTC-ju, hala A, takoj na zacetku hale, ogromna trgovina ali pa na Poljanski zraven Pinkyja ( Two way mega store ). LP, Sanjab1

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

20. okt 2004 7:32

H&M je v primerjavi z najmanjšim dunajskim še vedno bolj mini. Smo pa šli včeraj proti večeru afne guncat, resnično samo to. Folka toliko kot takrat ko se začnejo razprodaje. Potem pa še slišiš kako pripombo, da smeš nesti v garderobo naenkrat "samo" 7 kosov oblačil. Halo!!! Navadno jih lahko neseš največ 3 ali 4. Two way je pa tudi kar dobro založena trgovina. Loni Makaroni

stanka  

član od: 3.6.2002

sporočila: 716

22. okt 2004 12:39

Natrosile ste mi kup idej, tako, da se je bilo kar težko odločit, kam. Ko sva uredila zadeve, zaradi katerih sva sploh šla v LJ, sva z možem zavila v Čajno hišo. Zelo rada imam njihov božični čaj, ampak ga še niso imeli na policah. Baje konec oktobra. Oh, kako sem bila razočarana! Verjetno bom tudi letos ostala brez njega... Mimogrede, katere čaje tam še kupujete? Meni je prodajalka rekla, da božičnemu ni podoben nobeden, pa sem šla praznih rok ven. Potem sva se potepala po centru, po tržnici - našla sva res dobre krvavice! Pa kakiji s Primorske - sladki, mehki, dobri! In nato sva bila že pošteno utrujena. Zato sva se po liniji najmanjšega odpora odločila, da greva v City park. To je že najina navada, ko odhajava iz LJ - je na poti proti domu. In tako, ja, uganile ste, sem našla H&M. To je bil moj prvi obisk v tej verigi prodajaln. In kaj naj rečem? Kvaliteta tako-tako, res je potrebno dobro pogledati. Pa gneča! Me je skoraj minilo, da bi vzela krilo in mikico, ki sem ju izbrala, ker je bila dolga vrsta za pomerjanje. Pa me je mož prepričal, da sem počakala. In takoj se je denarnica stanjšala... Našla pa sva kar nekaj stvari za hčerko - zimski dodatki, spodnje perilo, jopica... Pri sinu, ki je pubertetnik, pa nisva "tvegala". Pri njegovem okusu nikoli ne veš... In tako se je končalo najino "popotovanje". Nič pretresljivega, čaka pa nas še en nakup - saj veste, sin je ostal brez... LP, Stanka

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

22. okt 2004 12:58

Stanka, poskusi kdaj čaj babičin vrt - nam je daaaaleč najboljši!

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

22. okt 2004 13:08

Jaz sem tudi bila včeraj v H&M... Katastrofa, taka gužva, da te mine že vstopit. No, vseeno sem naredila obhod, čisto tako, za lastno oceno. Se mi zdi povprečen, dosti stvari, ki jih imajo v Avstriji, pri nas ni, sicer pa klasika slovenskih prodajaln; ni številk! Police in regali so zafilani z eno in istimi ciframi oblačil... Če želim biti objektivna... lp, lidka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti