8. feb 2006 19:06
Razlika je v tem, ce je nekdo na dozivljenjski dieti in dolocene zadeve ne sme jesti. To je to. Loni Makaroni
8. feb 2006 19:06
Razlika je v tem, ce je nekdo na dozivljenjski dieti in dolocene zadeve ne sme jesti. To je to. Loni Makaroni
8. feb 2006 21:02
Kaj pa razlika v okusu izdelka ? Sprememba v strukturi testa? Kakšne izkušnje imate s tem? frina
8. feb 2006 21:18
Loni poglej pod www.bioworld.de (Kartoffelmehl), če še seveda do danes nisi našla krompirjeve moke bom pa jaz ponovno stopla marca v akcijo,da jo čimprej dobiš. LP Klaudija balu
9. feb 2006 10:30
balu, Hvala! Je še nisem dobila. Grem danes po očitno tvoj prvi paket. Samo še tvojo žlahtnico pokličem. Grem zdaj pa spletno stran čekirat. Loni Makaroni
9. feb 2006 10:33
Uau, sem jo dala kar med bližnjice, moram it zdaj nazaj en tekst iz francoščine prevajat, pa bom kdaj drugič stran secirala na prafaktorje. Loni Makaroni
10. feb 2006 11:33
loni, tukaj tudi lahko kupiš krompirjev škrob: http://www.mikro-polo.si/index.php?id=1758&pro Veri
7. mar 2006 13:12
Sem bila v Eurospinu - tisto so krompirjevi kosmiči in ne moka. Veri, ta stran me je pa prav malo odbila. Kemikalije mi ne zvenijo prav nič "apetitlih". Loni Makaroni
7. mar 2006 15:07
Loni, v Evrospinu imajo krompirjevo moko. Jo imam doma. V modri škatlici (Fecola di patate) je bel prah.) In na škatlici je narisan košček biskvita. ) Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 07. mar 2006 15:08:13
7. mar 2006 15:54
V mojem otroštvu je bil majdina koruzni škrob. Najbrž je tudi danes, najbolje bo pogledati na ovojnini. rimljanka
7. mar 2006 16:23
Mene pa zanima kaj delate s krompirjevo moko? jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki s čemaževim pestom
Lazanja v slow cookerju