Mene pa zanima, če je kje v Sloveniji trgovina, ki je specijalizirana za prodajo papirnatih prtičkov.
LP,
Klavdija
Mene pa zanima, če je kje v Sloveniji trgovina, ki je specijalizirana za prodajo papirnatih prtičkov.
LP,
Klavdija
22. sep 2004 16:19
Pogosto se najde lepa izbira v trgovinah s slikarskimi in hobi materiali (npr. Prometej), včasih pa tudi v kakšni papirnici. Monika
22. sep 2004 19:07
V knjigarni Konzorcij v Ljubljani pri Nami imajo lepo izbiro prtičkov... Lp Saša Sasa Aleksandra Venturini Sporočilo je spremenil(a) Venturini dne 23. sep 2004 17:27:21
22. sep 2004 19:57
Slišala sem da je v Kromberku pri Novi Gorici specializirana trgovina za VSE kar se tiče prtičkov, prtov, nadprtov, kozarcev za vse priložnosti, krožnikov vseh dimenzij in oblik - tudi plastični svečniki...... Če koga zanima se lahko pozanimam pri stalni stranki. Lumpica
23. sep 2004 13:00
To bi bilo fajn. Poskusi dobiti vsaj ime firme
23. sep 2004 20:15
Lumpica, čimprej povej, saj imam Kromberk pred nosom, pa za to trgovino še nisem slišala.
25. sep 2004 10:00
Oprosti Andrejka nisem takoj opazila vprašanja. Sem se pozanimala kje to je ime firme pa žal ne vem. Od krožnega križišča pelješ proti Merkator centru.. Greš mimo restavracije Pri Hrastu - na desni je odcep za trgovino Lovec. Torej zdaj si zavila iz glavne ceste na stransko in še pred to trgovino Lovec zaviješ levo. Povej kaj si vse tam našla uporabnega. Lumpica
25. sep 2004 18:36
Veliko izbiro prtičkov imajo v trgovinah Tisoč in en dar v podhodu Plave lagune in v City parku v Ljubljani.
26. sep 2004 8:36
Hvala Lumpica, najbrž se bom že jutri odpravila na raziskovalno nalogo :)))
28. sep 2004 20:53
Andrejka si kaj ugotovila? Imam spidermanski rojstni dan in iščem..... Ste kje videli figurico spajdermena? Če bo šlo tako naprej bo najmlajši dobil na torto kvečjemu klasičnega domačega pajka. Lumpica
29. sep 2004 13:32
Sem bila v ponedeljek v Kromberku, ampak malce prepozna. Mislim, da gre za trgovino Laborplast, odprto pa imajo od 9.-16. ure, ob sobotah do 12. ure. Skoz šipo pa ni bilo nič videt, vendar so mi mimoidoči zatrjevali, da je to prava trgovina. Mogoče boš ti v raziskovanju uspešnejša - poročaj, prosim.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Klasična pizza