5. nov 2009 8:39
Ognjič je napisal/a: |
melita222, wokman,elektro...tako ste zoprni in vsiljivi, da ne bi raje na drva kuhala, kot karkoli pri vas kupila! Prav bedni ste. A res ne premorete tistih 40 evrov za normalno oglaševanje? Ognjič [vrtnica] |
Ognjič je napisal/a: |
melita222, wokman,elektro...tako ste zoprni in vsiljivi, da ne bi raje na drva kuhala, kot karkoli pri vas kupila! Prav bedni ste. A res ne premorete tistih 40 evrov za normalno oglaševanje? Ognjič [vrtnica] |
Sem vsiljivo reklamo pobrisala.....
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
5. nov 2009 12:22
Nisem brala vsega... morda bi podala eno primerjavo iz lastne izkušnje: - PRENOSNA indukcijska plošča je problematična na način, kot je opisal Ežoj; ali vre kot noro (testenine lahko skuhaš, toda lonec mora biti OBČUTNO večji, da tisto noro vrenje ne uhaja) ali pa ne vre; vmes ne gre, pa čeprav je regulacijski gumb z več jakostmi; no, mleko se vseeno da skuhati, ne da bi prekipelo - VGRAJENA indukcijska plošča (sama imam kombinacijo 2+2 (indu.+stekl.)) - neprimerno boljša od vseh do sedaj uporabljenih kuhališč, moč, ki jo reguliram s pritiskom na + ali - je TAKOJŠNJA (kot plin). Moj ZAKLJUČEK: - škoda denarja za nakup prenosne ind. plošče za uporabo v kuhinji - če želite npr. zaradi vonjav kuhat zunaj ali v drugem prostoru- se pa obnese LP LipaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Pohorska gibanica