![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
22. mar 2005 16:56
Recept se aktivn išče tako po švedskih bukvah kot po telefonu(upam tudi da se bo kaj našlo).Me pa nekaj zanima:ali se v ikei dobi tudi švedske začinjene piškote-PEPPARCOOKER![](/forum/icon_smile_njam.gif)
22. mar 2005 16:56
Recept se aktivn išče tako po švedskih bukvah kot po telefonu(upam tudi da se bo kaj našlo).Me pa nekaj zanima:ali se v ikei dobi tudi švedske začinjene piškote-PEPPARCOOKER
22. mar 2005 17:50
Piškotek, jaz sem jih tudi kupila. Take s čokolado in tudi brez. Kolikor mi je uspelo pogruntati, imajo noter ovsene kosmiče in precej sladkorja. Če jih narediš po kakšnem receptu (piškoti z ovsenimi kosmiči) in jih na tanko razvaljaš, bi pomoje to moralo biti to. Čokolado pa potem doziraš po svoji volji :) Dana
28. mar 2005 12:18
Zala povej mi po čem je imela krema okus(vanilija,mandlji....).Nekaj smo našli ampak ne vemo če je to to. terlikar 1
28. mar 2005 13:08
terlikar, krema je vanilijeva, podobna kot za kremšnite. mufin
29. mar 2005 9:06
ja, kot pravi mufin - zelo podobna tisti kremi v kremšnitah, a bolj kompaktna in puhasta, ne tako zelo kremasta kot v kremšnitah (kot bi noter dodali več stepenih beljakov za kompaktnost al kaj jaz vem kaj).....Terlikar, res hvala lepa za trud (in tudi tistim, ki pomagajo na švedskem:) ! To pecivo bi res rada naredila doma, v ikeo gremo pa zelo poredko.......Pa priporočam se za karšen koli dober švedski recept s čimveč jagodičja :) LP Zala
5. jul 2005 13:09
Danes sem šla čas zapravljat v Maxi in odkrila Gille kekse, imajo jih več vrst in različno velikih pakiranj. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Bučke s sirom
Cheesecake